sinterklaas cadeaus 8 tot 10 jaar

Sinterklaascadeaus voor 8 t/m 10 jaar

Populaire merken

Voor jongens en meisjes in de bovenbouw van de basisschool hebben we de mooiste Sinterklaas cadeaus. Misschien weten ze inmiddels dat Sinterklaas niet echt met de boot uit Spanje komt, maar is het nog wel een geheim voor jongere broertjes en zusjes. Je kind is 8 of 9 jaar en misschien gaan jullie nu lootjes trekken. Ook dit is weer een spannende periode, met een eigen gedicht schrijven of surprise maken.

Wat geef je een kind van 8, 9 of 10 jaar?

Sinterklaas is een echt kinderfeest met de mooiste cadeaus voor alle kinderen. Heb je nog inspiratie nodig voor een geslaagde pakjesavond? Bij Wehkamp hebben we de mooiste cadeautjes voor jongens en meisjes. De nieuwste trends op het gebied van speelgoed, maar ook spelletjes en speelgoed die al jaren populair zijn. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste games, Lego of Playmobil. Of gaat je kind liever buiten spelen, in plassen stampen met nieuwe regenlaarzen aan, voetballen in de straat. Voor alle kinderen hebben we een passend Sinterklaas cadeau.

Een nieuwe sportoutfit of lekker loungepak

Naast school zitten kinderen op tennis, voetbal en hockey. En elk seizoen lijken ze weer uit hun sportkleren te groeien. Een nieuw sportshirt en nieuwe voetbalschoenen, scheenbeschermers en een sportbroekje. En na het sporten even lekker op de bank met hangen met een warme pyjama en sloffen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help