Thermostaten

Wil je de temperatuur in je huis weten en bijsturen? Dan is een gewone thermostaat voor jou perfect. Maar er is meer mogelijk op het gebied van thermostaten. Wil je graag meer inzicht in je energieverbruik of dat je thermostaat de temperatuur precies zo instelt zoals jij dat wilt? Kies dan voor een slimme thermostaat!

Thermostaten

Met een thermostaat kan je de temperatuur in je huis aflezen en handmatig bepalen, maar dankzij een aantal ‘slimme’ thermostaten is er nog veel meer mogelijk. Zodra het tijd is om jouw thermostaat te vervangen, wil je graag zo snel mogelijk een nieuwe thermostaat die aan jouw wensen voldoet en weer jaren meegaat. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment met verschillende merken thermostaten, zoals: Nefit, Honeywell en Toon. Voor alle thermostaten die wij op voorraad hebben geldt: vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis.

Honeywell

De thermostaten zijn zeer gebruiksvriendelijk en zijn uitgebreid in te stellen dankzij het zevendaagse klokprogramma. Dankzij het zevendaagse programma kan voor de hele week het verwarmingsprogramma worden ingesteld, zodat jij nooit meer wakker hoeft te worden in een koud huis of de temperatuur naar beneden hoeft in te stellen als je naar bed gaat. Wil je graag zelf in kunnen stellen of de temperatuur omhoog of omlaag moet, zonder een heel klokprogramma? Ook dat is mogelijk! Honeywell heeft ook thermostaten die volledig handmatig te bedienen zijn, zodat jij de volledige controle kan houden over de temperatuur in jouw huis.

Nest

De slimme thermostaat zie je in steeds meer huizen verschijnen, zo ook de thermostaat van Nest. Dankzij de slimme thermostaten kan je live meekijken naar je verbruik, waar je op in kunt spelen om energie te besparen. De thermostaat van Nest bijvoorbeeld, onthoudt jouw temperaturen waarnaar de thermostaat zelf een schema op kan bouwen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.