Ventilatoren

De zomers in ons land kunnen wisselvallig zijn, maar ook erg warm. En de warmte is in combinatie met de luchtvochtigheid behoorlijk intens. Het is dan moeilijk om wat verkoeling te vinden. Open deuren en ramen halen alleen maar meer warmte binnen. Een ventilator is een goede manier om toch wat verkoeling in huis te halen. Bij wehkamp vind je verschillende modellen ventilatoren die jou stuk voor stuk de nodige verkoeling bieden. Bekijk direct het ruime aanbod en plaats je bestelling.

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Wat is beter: airco of ventilator?

Een ventilator als klimaatbeheersing verbruikt veel minder energie dan een airco. Daarnaast bevat een airco een speciaal koudemiddel dat schadelijk is voor het milieu. Wil je dan ook geen dief zijn van eigen portemonnee en daarbij je steentje bijdragen aan een beter milieu? Dan doe je er goed aan een ventilator boven een airco te verkiezen.

Diverse modellen van de ventilator: welke ventilator kopen?

Er zijn bijzonder veel ventilatoren waar je uit kiezen kunt. Elk model heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Een eigenschap die de meeste gebruikers zullen waarderen, is een minimaal geluid dat door de ventilator wordt uitgebracht. Stille ventilatoren zijn dan ook een must, zeker wanneer je het in de slaapkamer of tijdens het werken wilt gebruiken. Een ventilator met een geluidsniveau van 41 dB en hoger wordt als een ventilator met een normaal geluidsniveau geclassificeerd. Een ventilator met een geluidsniveau van minder dan 41 dB beschouwen we als een stille ventilator.

Heb je weinig ruimte in de kamer, dan staat een staande ventilator je waarschijnlijk al snel in de weg. In dat geval kun je kiezen voor een plafondventilator. Nadeel van een plafondventilator is echter dat de ventilator altijd hangt, ook wanneer je hem niet gebruikt. Een grote ventilator nodig om een grotere ruimte te verkoelen? Kies dan voor een zogeheten toren ventilator. Een toren ventilator is gemiddeld gezien 70 centimeter hoog en is heel geschikt om te koelen wanneer je zit.

Een ventilator in de aanbieding kopen bij wehkamp

Kies voor gemak en de voordelen van een ruime keuze en koop je ventilator in de online shop van wehkamp. Bekijk de verschillende modellen en merken zoals Bestron, Dyson en Proline. Heb jij je keuze gemaakt? Plaats dan vandaag nog je bestelling en je geniet morgen al van verkoeling.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help