Luchtreinigers

We worden ons steeds bewuster van het belang van een schone lucht, ook binnen. Met de luchtreinigers van wehkamp zorg je ervoor dat de lucht in huis gezuiverd wordt. Bekijk de verschillende mogelijkheden en de kenmerken van de apparaten en maak een keuze.

Een schone lucht met de luchtreinigers van wehkamp

De lucht in huis is vaak niet zo gezond als je zou verwachten. Douchen, koken, kaarsen branden, maar ook stofzuigen en schoonmaken met middelen als chloor zorgen voor een vervuilde lucht. Je kunt klachten krijgen zoals een duf gevoel, hoofdpijn, benauwdheid en droge ogen. Heb je astma, andere longklachten of een allergie? Deze klachten kunnen verergeren door te weinig frisse lucht. Een luchtzuiveraar is de perfecte oplossing. Bij ons vind je apparaten van bekende merken als Philips en Dyson.

Wat doet een luchtreiniger?

Met een speciaal apparaat worden de vuile deeltjes in de lucht verwijderd. Zo verbeter je de luchtkwaliteit in je huis. Een luchtreiniger kan stof aantrekken die verontreinigd is, maar ook allergenen en virussen. Onzichtbare deeltjes worden door middel van een aanzuigende werking in een filter opgevangen. Ook muffe geuren zijn in no-time verdwenen. Een luchtreiniger met ionisator zorgt ervoor dat de vervuilde stoffen zwaarder worden en naar beneden zakken. Zo adem je ze niet meer in.

Een luchtreiniger voor de slaapkamer

Je brengt heel wat uurtjes in de slaapkamer door. Ook in deze ruimte is een schone lucht belangrijk. Bij wehkamp hebben wij luchtfilters die nauwelijks plaats innemen. Ook aan de vormgeving en de kleur is gedacht, zodat het apparaat niet te veel opvalt in jouw slaapkamer. De apparaten zijn eenvoudig te bedienen met één druk op de knop. Ook maken ze nauwelijks geluid zodat jij lekker slaapt en de lucht ondertussen gezuiverd wordt. Op het display zie je hoe het met de luchtkwaliteit in de ruimte gesteld is. Wij hebben luchtreinigers die geschikt zijn voor kleinere ruimtes zoals slaapkamers. Zoek je ook een luchtfilter voor je woonkamer? Kijk dan naar onze apparaten die een groter aantal vierkante meters aankunnen.

Koop jouw luchtreiniger in de aanbieding bij wehkamp

Onze luchtfilters van verschillende merken zijn regelmatig extra aantrekkelijk geprijsd. Houd onze salespagina in de gaten en schaf het luchtfilter van jouw keuze nu nog goedkoper aan. Luchtreiniging is in jouw woning geen probleem meer!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help