Luchtreinigers

Luchtreinigers bieden gezonde lucht voor mensen met astma, hooikoorts en allergieën. Een luchtreiniger maakt bacteriën en virussen onschadelijk, haalt zwevende deeltjes en pollen uit de lucht en verwijdert nare geurtjes. Symptomen van hooikoorts zullen significant verminderen. Met een luchtreiniger creëer je gezonde lucht waarin je gemakkelijk en rustig kunt ademen.

34 resultaten
aanbevolen

34 resultaten

Luchtreinigers

Wist je dat je gemiddeld 15.000 liter lucht per dag inademt? Het spreekt dan ook voor zich dat het belangrijk is om zuivere lucht binnen te krijgen. Dagelijks zijn er thuis en op je werk allerlei bedreigingen voor de luchtzuiverheid, zoals virussen, bacteriën, huisstofmijt, honden- en kattenharen, pollen, schimmels en sigarettenrook. Luchtreinigers zorgen ervoor dat deze schadelijke elementen uit de lucht worden verwijderd. Ze werken op basis van ionisatie. Zowel positieve als negatieve ionen worden vanuit het apparaat de ruimte in geblazen om schadelijke stoffen af te breken. Vaak wordt de lucht niet alleen gereinigd maar ook bevochtigd of ontvochtigd. Zo wordt het juiste klimaat gerealiseerd. Klinkt dit als een goede oplossing voor bij jou thuis of op kantoor? Bekijk dan de luchtreinigers die wij in ons assortiment hebben van topmerken als Bionaire, DeLonghi, LightAir en Sharp!

Allerlei soorten luchtreinigers

De LightAir IonFlow 50F Surface luchtreiniger is fluisterstil en energiezuinig, maar verwijdert toch meer dan 99% van alle vrij in de ruimte zwevende deeltjes. Je krijgt er bovendien 5 jaar fabrieksgarantie op. De luchtreinigers van Bionaire zijn verkrijgbaar in allerlei soorten. Zo kan de BAP9240 zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden en zijn er types die geschikt zijn voor ruimtes van diverse afmetingen. Ook goed om te weten: diverse modellen van Bionaire zijn goedgekeurd door de British Allergy Foundation. Bijzonder aan de De'Longhi AC150 luchtreiniger is dat hij voorzien is van het exclusieve AQS systeem, waardoor de luchtkwaliteit op ieder moment van de dag gevolgd wordt en door middel van kleuren gevisualiseerd. De Sharp KC-A50EUW plasmacluster luchtreiniger/-bevochtiger met wielen reinigt tot diep in de stof (dekbedden, gordijnen, vloerbedekking) en reinigt in de ruimte zelf ook achter kast of bank. Je ziet het: er zijn heel veel luchtreinigers om uit te kiezen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.