Luchtontvochtigers

Last van een hoge luchtvochtigheid op bijvoorbeeld de zolder, in de kelder of in de schuur? Dit kan gezondheidsproblemen tot gevolg hebben, maar bijvoorbeeld ook schimmel. Een luchtontvochtiger is hierin de oplossing. Een ontvochtiger trekt de lucht aan en blaast het vervolgens weer de kamer in, waarbij het vocht achterblijft in de machine. We bieden luchtontvochtigers aan van topmerken zoals Qlima en DeLonghi.

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Luchtontvochtiger

De luchtvochtigheid van een ruimte heeft invloed op jezelf en anderen, maar ook op je planten, je leren meubels en je parket of houten vloer. Daarom is het verstandig om een luchtontvochtiger aan te schaffen als je te veel vocht in de lucht hebt. De meest ideale luchtvochtigheid ligt over het algemeen tussen de 45% en 65%. De ontvochtigers die wij aanbieden hebben een ingebouwde hygrometer en hygrostaat. Daardoor kun je het luchtvochtigheidspercentage naar eigen wens instellen en bewaken. Bij ons vind je de luchtontvochtiger die helemaal past bij jouw wensen en de ruimte waarvan je de lucht wilt verbeteren. Kijk eens rond naar de verschillende modellen en bestel als je eenmaal gekozen hebt snel en eenvoudig bij wehkamp.nl!

Welke luchtontvochtiger past bij jou?

De modellen die De'Longhi aanbiedt staan garant voor een maximale ontvochtiging van 24 liter per etmaal. Verder hebben de luchtontvochtigers onder andere een ingebouwde hygrometer, hygrostaat en antivorstbeveiliging. Met de elektronische bediening stel je gemakkelijk het gewenste luchtvochtigheidspercentage in. De WK9024 White Knight luchtontvochtiger kan met zijn vermogen van 260 watt ruimtes tot maximaal 75 m3 ontvochtigen. Het geluidsniveau van dit apparaat is circa 46 dB. Wil je een lichte, mobiele luchtontvochtiger? Dat is de Zibro D512, met een 3-laags filter dat de circulerende lucht reinigt. Pollen, stof en bacteriën in de lucht worden daardoor met 80% verminderd. Een perfect model voor iedereen met hooikoortsverschijnselen dus. Bovendien is deze ontvochtiger fluisterstil, waardoor je hem nauwelijks hoort in een normale woonkamer. Kies bij ons de luchtontivochtiger die past bij jouw situatie en profiteer van een optimaal klimaat!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.