Elektrische kachels

Ook op plekken waar je geen centrale verwarming hebt, wil je wel graag een aangename temperatuur. Een elektrische kachel is dan een mooie uitkomst! Met een elektrische kachel krijg je de kamer snel op de door jouw gewenste temperatuur. Bekijk ons aanbod elektrische kachels en bestel vandaag nog. Dan bezorgen we de kachel snel bij je thuis!

2 resultaten
nieuwste collectie

2 resultaten

Elektrische kachels

Een beetje warmte op zijn tijd is natuurlijk heerlijk. Er zijn verschillende manieren waarop je dat voor elkaar kunt krijgen. De cv is de populairste vorm van verwarming, maar op plaatsen waar je geen cv hebt zijn elektrische kachels een uitkomst. Die kun je namelijk gebruiken om snel een behaaglijke temperatuur te creëren in de ruimte van jouw keuze. Bijvoorbeeld een slaapkamer, hobbyruimte of de caravan. Bij wehkamp.nl vind je diverse soorten elektrische kachels. Er is er dus altijd eentje die past bij jouw wensen en budget. Je weet dat we altijd een optimale prijs/kwaliteitverhouding bieden en dat je kunt rekenen op een snel en eenvoudig bestelproces inclusief prima service. Je ziet het: we bieden je een warm welkom!

Zoek je elektrische kachels op wieltjes?

Vooral als je een mobiele kachel wilt die op elektriciteit werkt, zit je goed bij ons. Zo’n rolkachel rij je eenvoudig overal naartoe. De techniek van elektrische kachels lijkt veel op die van centrale verwarming. Alleen zit hier olie in die door elektriciteit opgewarmd wordt en zo warmte afgeeft via het grote oppervlak dat de radiator biedt. Topmerken als Eurom en Bionaire wachten op je om gekozen te worden. Je kunt eenvoudig selecteren op je favoriete merk, de kleur van de kachel en de prijs die je in gedachten hebt. Wordt het een verplaatsbare Eurom watergevulde radiator met thermostaat, omvalbeveiliging en een timer? Of ga je voor de EFH1800 van Zibro, die eenvoudig te bedienen is en zeer snel op temperatuur? Kies uit onze diverse elektrische kachels en verdrijf de kou!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.