Luchtbevochtigers

Genoeg vocht in de lucht is niet alleen goed voor je eigen gezondheid, maar ook voor het interieur en je planten. Met een luchtbevochtiger weet je zeker dat er genoeg vocht in de lucht zit, zodat je klachten als een droge mond en huid voorkomt. We hebben luchtbevochtigers met verschillende tank inhoud voor je. Meer inhoud betekent dus minder vaak bijvullen.

3 Resultaten
Nieuwste collectie

3 Resultaten

Zorgen voor een goed binnenklimaat met een lucht bevochtiger

Droge lucht in huis kan zorgen voor een droge huid, jeukende of zere ogen en barsten in houten meubilair. In de meest ideale situatie is de luchtvochtigheid in huis tussen 40 en 60 procent.

Vooral in de koudere maanden (wanneer de verwarming hoger staat) of bij gebruik van een airco in huis kan de lucht te droog worden. Met een humidifier of een luchtbevochtiger voor de woonkamer breng je de luchtvochtigheid weer op peil.

Een bevochtiger voor in huis kiezen

Er zijn verschillende soorten luchtbevochtigers die in huis kunnen worden gebruikt. Zo bestaan er bijvoorbeeld stoombevochtigers, die het water in de bevochtiger verwarmen. De waterdamp die vrijkomt door de verwarming van het water komt in de lucht binnenshuis terecht. Zo wordt de luchtvochtigheidsgraad verhoogd.

Met een luchtreiniger en bevochtiger beschik je over een apparaat dat de stofdeeltjes en de lucht in huis filtert. Zo blijft de lucht gezond en zuurstofrijk in huis. De ingebouwde bevochtiger houdt de vochtigheidsgraad binnen het juiste percentage voor een goed binnenklimaat.

Gevolgen van een te droog leefklimaat

Een droge keel, zere ogen, gevoelige luchtwegen en planten die keer op keer bruine bladeren vertonen. Dit kun je tegengaan met een goede bevochtiger in huis of in je slaapkamer. Mensen die te kampen hebben met luchtwegaandoeningen ervaren vaak dat het ademen net iets fijner gaat zodra de luchtvochtigheid in huis omhoog wordt gebracht.

Een luchtbevochtiger kopen voor op kantoor

Een luchtbevochtiger kopen voor in huis is een perfecte keuze om je leefklimaat prettiger te maken, bijvoorbeeld in je woonkamer. Ook in een kantoor vol computers is een automatische luchtbevochtiger zeker geen overbodige luxe. De warme droge lucht die uitgestoten wordt door elektronische apparatuur zoals printers kan de lucht namelijk onaangenaam droog maken.

Kiezen voor een automatische bevochtiger

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment luchtbevochtigers van goede merken, in uiteenlopende prijsklassen. Vergelijk de extra functies van de apparaten en kijk ook naar de grootte van de ruimte waarin je de machine wilt plaatsen. Zo weet je zeker dat je met een luchtbevochtiger in de woonkamer uit kunt zien naar een gezonde leefomgeving. Wij bezorgen jouw aankoop snel aan huis. Betalen kan desgewenst makkelijk achteraf.

Ontdek ons assortiment bevochtigers voor binnen en ervaar zelf hoe fijn je huis weer aanvoelt als je het binnenklimaat aanpast. Het oog wil natuurlijk ook wat. In onze webshop vind je daarom veel ontvochtigers die niet alleen goed hun werk doen, maar ook nog eens mooi zijn om te zien.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help