POP top teaser image

Red Button mode voor dames

Red Button is een toonaangevend premium denim merk dat bekend staat om zijn perfecte pasvorm en puur design. Vanuit de ontwerpstudio van Red Button in het hart van Amsterdam worden er nieuwe collecties gecreëerd waarin de laatste trends vertaald zijn in een eigen unieke stijl. De collecties van Red Button worden geproduceerd met aandacht voor mens, milieu en omgeving. Jeans met de perfecte pasvorm die je nooit meer uit wilt trekken. Red Button heeft de fijnste broeken voor elke dag, bijna allemaal met comfortabele stretch. Elk model heeft zijn eigen herkenbare naam en komt terug in volgende collecties.

20 Resultaten
Aanbevolen

20 Resultaten

Red Button jeans bij Wehkamp

Bij Wehkamp kun je nu online Red Button broeken en tops kopen. Wij verkopen een uitgebreid aanbod van Red Button, dit zeer geliefde boetiek-merk dat tien jaar geleden is opgericht in Nederland. De kleding van Red Button is inmiddels verkrijgbaar bij meer dan 2000 boetieks verspreid over Europa. De zeer geliefde broeken en tops zijn nu ook online verkrijgbaar bij Wehkamp.

Perfecte pasvorm en herkenbare naam

Red Button maakt jeans met de perfecte pasvorm die je vanwege de fijne stretch nooit meer uit wilt trekken. Gewoon fijne broeken voor elke dag. Ze bevatten allemaal comfortabele stretch en hebben een iets hogere taille, dus dat zit als gegoten. Er is een geschikt model voor elk figuurtype. En heb jij jouw favoriete model gevonden? De volgende keer herken je dit model weer aan dezelfde naam. Naast fijne broeken maakt Red Button ook verrassend leuke truien en T-shirts van fijne breisels en zachte jersey. Ontdek en shop Red Button nu bij Wehkamp.

Red Button en bewuste keuzes

Mooie producten hoeven de wereld niet onnodig te schaden, dat is het motto van Red Button. Omdat Red Button veel katoen gebruikt is het damesmerk aangesloten bij het Better Cotton Initiative. Dit initiatief richt zich op het verduurzamen van de katoenteelt. Daarnaast werkt Red Button samen met eigen productiepartners die zelf de stoffen en producten controleren volgens strenge milieu- en kwaliteitseisen. Een jeans van Red Button gaat daardoor langer dan één seizoen mee. Daarnaast werkt Red Button samen met GoodShipping om de CO2-uitstoot van het transport van de kleding te verminderen. GoodShipping werkt aan een duurzaam transport over zee door zeeschepen op biobrandstof te laten varen in plaats van fossiele brandstof.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help