POP top teaser image

Mos Mosh mode voor dames

In 2010 werd MOS MOSH geboren. De eerste collectie concentreerde zich op jeans en broeken: goed passend, gemaakt van hoogwaardige stoffen en met een duidelijke visuele signatuur. Het merk groeide snel en breidde de collecties uit met rauwe en delicate tops, stoere jassen en fijne leren kledingstukken.

47 Resultaten
Nieuwste collectie

47 Resultaten

MOS MOSH

Als het gaat om design, pasvorm en de kleine twist, is dit wat MOS MOSH uniek maakt. Het merk werd geboren in 2010 en de eerste collectie richtte zich op jeans en broeken: goed passend, gemaakt van hoogwaardige stoffen en met een duidelijke visuele signatuur.

Naarmate het merk groeide, groeiden ook de collecties, en vrouwen over de hele wereld hebben de flatterende en luxueuze pasvorm van MOS MOSH omarmd. Tegenwoordig is het merk stevig verankerd in de hedendaagse modescene. Elke stijl is gemaakt met passie, liefde en hart.

De collectie

MOS MOSH is een universum van tijdloze kledingstukken met een twist. We staan bekend om onze hoge kwaliteit, hoog comfort en buitengewone aandacht voor detail. Ook al zijn onze stijlen van hoge kwaliteit, het is voor ons belangrijk om ze betaalbaar te maken. Hierdoor waarborgen wij ons unieke DNA.

Om ervoor te zorgen dat elk kledingstuk perfect is, draaien en draaien we het altijd. Het is essentieel dat we bekend staan om onze passie en niet om compromissen. Onze goed passende en aantrekkelijke stijlen vallen op, en wij ook. We willen vrouwen over de hele wereld kleden met flatterende stijlen die iedereen die ze draagt kracht geven.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.