POP top teaser image

Freebird mode voor dames

Het Amsterdamse merk Freebird gelooft dat er voor elke vrouw voor elke gelegenheid een perfecte jurk is. De jurken zijn gemaakt uit rijke materialen met verschillende kleuren en hebben perfecte pasvormen. Jij vindt hier zeker jouw perfecte jurk! Kijk snel in onze ruime Freebird collectie!

45 Resultaten
Nieuwste collectie

45 Resultaten

Freebird

Het belangrijkste bij Freebird zijn jurken. Het Amsterdamse merk Freebird gelooft dat er voor elke vrouw bij elke gelegenheid een perfecte jurk past. Freebird is er voor vrouwen, wat je achtergrond, filosofie of lifestyle ook is. Er is een passende jurk voor elke vrouw, een jurk die jou laat stralen op elk moment bij elke gelegenheid. Maak herinneringen in jouw perfecte jurk! Freebird wil de vrouw uitdagen om zichzelf breed te ontwikkelen. Daarnaast biedt Freebird jurken volgens de laatste trends. Breng jouw vrouwelijke en elegante kant naar boven met een jurk van Freebird!

Jurken voor elke gelegenheid

De jurken van Freebird zijn van uitstekende kwaliteit. Elke jurk is gemaakt van rijke materialen die gecombineerd worden met verschillende kleuren. Freebird creëert jurken het hele jaar door, zo is er voor elk seizoen een perfecte jurk. Hierdoor kan jij altijd een geschikte jurk in de kast hebben. Je bent voorbereidt op onverwachte momenten. De momenten die er juist toe doen en jou leven kleur geven. Freebird geeft jou die kans in een prachtige jurk. Op welk moment van je leven je ook bent, Freebird heeft de perfecte jurk voor jou! Maak jouw keuze uit de ruime jurken collectie van Freebird bij wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.