POP top teaser image

G-maxx mode voor dames

Het merk G-maxx is een Nederlands dameskleding label, opgericht in 2015. Vrouwelijke silhouetten, een hoog draagcomfort en de beste vertalingen uit de laatste trends omschrijven de stijl van G-maxx. G-maxx ziet de kracht in hoge kwaliteit stoffen, goede pasvormen, eigentijdse prints en afgestemde kleuren zodat iedere vrouw haar eigen unieke stijl kan creëren.

40 Resultaten
Aanbevolen

40 Resultaten

G-maxx

Het merk G-maxx is een Nederlands dameskleding label, opgericht in 2015. Vrouwelijke silhouetten, een hoog draagcomfort en de beste vertalingen uit de laatste trends omschrijven de stijl van G-maxx. G-maxx ziet de kracht in hoge kwaliteit stoffen, goede pasvormen, eigentijdse prints en afgestemde kleuren zodat iedere vrouw haar eigen unieke stijl kan creëren. Create your own style, aldus de slogan van G-maxx.

G-maxx collecties

G-maxx is begonnen als boutique heeft sindsdien heeft G-maxx haar vleugels de afgelopen jaren gespreid tot meer dan 250 verkooppunten waar de collecties verkrijgbaar zijn. Met oog voor stijl en elegantie sluiten de zes collecties per jaar aan bij de echte G-maxx vrouw, waarin centraal staat dat zij zich goed in kleding voelt. Vrouwelijke silhouetten, een hoog draagcomfort en de beste vertalingen uit de laatste trends omschrijven de stijl van G-maxx. Het kleine team waarmee het merk is gestart, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle formule vol enthousiaste experts. Zoals de bekende uitspraak luidt: ‘’Growth is never by mere chance: it is the result of forces working together’’. Met goed samenwerken, enthousiasme, moed, loyaliteit, vertrouwen en veel leermomenten hebben wij G-maxx kunnen neerzetten als succesvol label. G-maxx is een ambitieus merk dat nog talloze mogelijkheden ziet voor de toekomst om nog verder te groeien in zowel Nederland als het buitenland, in haar collecties, kwaliteit stoffen, leuke samenwerkingen en als merk zelf.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën