Kunstbloemen

23 resultaten
aanbevolen

23 resultaten

Investeren in mooie woonaccessoires

Elke week een boeket met mooi, fris uitziende bloemen op tafel zonder daarvoor wekelijks te betalen? Ga dan voor kunstbloemen. Het voordeel van mooie nep bloemen is dat deze er altijd uitzien alsof je ze net vers uit de bloemenwinkel hebt gehaald.

Welke bloemen passen bij jou en je interieur?

Grote kunstbloemen, kleine kunstbloemetjes, volledige kunstboeketten, een kunstbloemen veldboeket; als het om nepbloemen gaat, is er ontzettend veel om uit te kiezen. De bloemen op deze pagina zijn amper van echt te onderscheiden en staan heel fraai op de eettafel, maar daarnaast worden ze ook vaak neergezet op een bijzettafeltje of een lage kast. Zet de kunstbloemen in een pot of een mooie vaas en klaar.

Waar je rekening mee moet houden

Ga je kunstbloemen kopen? Houd er dan rekening mee dat je wel een mooie vaas nodig hebt om je bloemen in te zetten. Bij wehkamp kun je terecht voor heel veel vazen van verschillende merken. Nepbloemen kunnen vrijwel overal neergezet worden alleen moet je wel rekening houden met veel zonlicht. Als de bloemen regelmatig in fel zonlicht staan, kan de uv-straling de bladeren aantasten en kan de kleur van de bloemen veranderen.

Hoe maak je nepbloemen schoon?

Van nepbloemen heb je in de regel lang plezier, zonder dat je ze hoeft te vervangen voor nieuwe bloemen. Het enige wat je hoeft te doen, is de nepbloemen af en toe schoon te maken met een doekje dat stof opneemt. Je kunt het doekje een klein beetje vochtig maken, maar let er wel op dat je het doekje niet te nat maakt. Niet alle nepbloemen kunnen namelijk goed tegen water.

Kunstbloemen kopen bij wehkamp

Boeket nepbloemen kopen? En heb je er meteen een mooie vaas bij nodig? Je bestelt het allemaal eenvoudig bij wehkamp. Als je toch bezig bent met je interieur een boost te geven, kun je ook meteen kijken of je nog andere spullen nodig hebt. Naast een vaas en nepbloemen verkopen we namelijk ook nog heel veel andere accessoires voor in huis. Denk bijvoorbeeld aan fotolijstjes en klokken. Wist je daarnaast dat wij jouw bestelling de volgende dag al bij je thuis laten bezorgen? Je hoeft dus helemaal niet lang te wachten tot je je nieuwe bloemen, vaas en eventueel andere accessoires in huis hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.