POP top teaser image

Zwarte vazen

18 resultaten
nieuwste collectie

18 resultaten

Zwarte vazen maken een mooi boeket helemaal af

Een zwarte vaas is in veel opzichten perfect voor het tentoonstellen van een mooi boeket. Door het zwart van de vaas komt iedere bloem, ongeacht zijn kleur, prachtig naar voren. Het contrast met de vaas laat de kleuren spreken, waardoor jij optimaal geniet van jouw bloemen in huis. Ben jij op zoek naar een grote zwarte vaas, een klein zwart vaasje of een hoge zwarte vaas? Wij helpen je graag verder.

De kleur en glans van de vaas

Je kunt voor een compleet zwarte vaas gaan maar een zwarte vaas met wit-, beige-, of bruinaccenten kan ook een unieke toevoeging zijn aan je woonkamer. Overweeg daarnaast of je een mat zwarte vaas of een glanzend zwarte glazen vaas wilt hebben. Een mat zwarte vaas gaat sneller op in de achtergrond, waardoor alle aandacht getrokken wordt door het boeket. Een glanzend zwarte glazen vaas vormt juist meer één geheel met de bloemen.

Welke zwarte vaas past bij jouw interieur?

Heb jij een interieur met veel strakke vormen? Het kan leuk zijn om dit patroon op een subtiele manier te onderbreken door een zwarte ronde vaas op je dressoir of op een plantenstandaard neer te zetten. Daarnaast kun je natuurlijk voor cilindervormige, rechthoekige en flesvormige vazen gaan. De aardenwerken zwarte kruik vaas gaat prachtig op in landelijke en botanische interieurs, terwijl een vaas van metaal of ijzer onmisbaar is in een industrieel huishouden.

Welke bloemen vind je mooi?

Als jij graag pampasgras, takken met bloesem of bloemen met lange stelen in huis haalt, kies je het best voor een zwarte smalle vaas. Een zwarte ronde vaas met een wat smallere opening is geschikt om een verscheidenheid aan boeketten tentoon te stellen. Als je een vaas zoekt waar je bosjes bloemen in kwijt kunt die je van je visite krijgt, is dit de veiligste keus. Een kleine zwarte vaas, oftewel een minivaasje, is de perfecte optie wanneer je geknakte bloemen uit je tuin een huisje wilt geven.

Waar ga je de vaas plaatsen?

Misschien heb je een heel plantenrek geïnstalleerd waar je bloempotten en vazen van verschillende formaten kwijt kunt. Als je beperkt bent tot de ruimte op je dressoir, salontafel of bijzettafel zal je echter rekening moeten houden met het formaat. Een zeer grote zwarte vaas zet je het best op een plantenstandaard of op de grond. Kleine en middelgrote vazen staan juist weer prachtig op kastjes en salontafels.

Laat je niet beperken tot één zwarte bloemenvaas

Eén zwarte vaas in huis staat natuurlijk al prachtig, maar je hoeft het zeker niet bij één vaas te laten. Combineer je zwarte smalle vaas met een bolvormige koperkleurige vaas of een meerkleurige vaas met aardetinten. Daarnaast kun je een zwarte bloemenvaas naast vazen in felle kleuren zetten of meerdere zwarte vazen bij elkaar zetten. Alles is mogelijk! Speel met verschillende vormen, materialen en kleuren. Wat werkt, is afhankelijk van jouw smaak, jouw interieurstijl en natuurlijk de bloemen die jij mooi vindt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.