Zwarte vloerkleden

25 Resultaten
Aanbevolen

25 Resultaten

Een zwart vloerkleed zorgt voor sfeer in ieder interieur

Twijfel je nog of een zwart vloerkleed niet te saai of te donker is? Niet langer doen, hoor. Want onze uiteenlopende collectie kleden staat juist prachtig in ieder interieur en in iedere ruimte, zelfs in de kinderkamer. Sommige kleden zijn bovendien niet alleen geschikt voor binnen maar ook voor buiten: ze staan prachtig op je veranda of je terras. Kleed je huis aan en geef iedere ruimte een eigen sfeer met een stijlvol en comfortabel vloerkleed.

Geef een opvallende twist aan je interieur

Als je tussen onze vloerkleden snuffelt, word je al snel creatief. Ze hebben allemaal hun eigen charme en uitstraling. Net als onze zwarte woonaccessoires en zwarte verlichting verleent een zwart tapijt een opvallende twist aan je interieur. Juist omdat het afsteekt of omdat je vloerkleed zwart en wit in de print heeft zitten, is het een mooi in het oog springend element in je inrichting. Veel kleden, zoals bijvoorbeeld een jute tapijt, zijn bovendien heel makkelijk qua onderhoud.

Met warme voeten voel je je gelijk thuis

Een zwart tapijt is niet alleen mooi, maar voelt ook heerlijk onder je voeten. Een zwart vloerkleed laagpolig voelt al aangenaam warm en comfortabel, maar een zwart vloerkleed hoogpolig is helemaal hemels. Gooi die schoenen uit en geniet. Een vloerkleed zorgt ervoor dat je je echt thuis voelt en lekker kunt ontspannen. Bovendien geeft het je huis warmte en een persoonlijke uitstraling. Met een vloerkleed in het rond en zwart kies je voor een vrolijke twist en met een vloerkleed met een dierenprint voor een urban jungle. Mix en match en verras mensen in iedere ruimte met een andere stijl.

Een vloerkleed staat mooi in iedere ruimte, zelfs buiten

Een vloerkleed staat niet alleen mooi in de zithoek of onder de eettafel, maar eigenlijk in iedere ruimte. Het is heerlijk om op een vloerkleed uit je bed te stappen en eveneens om een vloerkleed te hebben onder je bureau. Ook in de kinderkamer is een zwart vloerkleed hoogpolig heel lekker voor je kleintjes om op te spelen. Een vloerkleed in het rond en zwart zorgt bovendien voor een leuks speels accent. Daarnaast vind je bij ons niet alleen mooie kleden voor binnen, maar ook voor buiten. Een zwart jute kleed, geschikt voor indoor en outdoor, geeft een hip en trendy accent aan je terras.

Kies, varieer, mix en match. Bestel vandaag nog een van onze mooie vloerkleden en geef direct een nieuwe uitstraling aan je huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.