Zwarte dienbladen

2 resultaten
nieuwste collectie

2 resultaten

Een prachtig zwart dienblad als decoratie

Een groot zwart dienblad gebruik je niet alleen om je gasten van een hapje en een drankje te voorzien. Je kunt een groot zwart dienblad ook combineren met de mooiste woonaccessoires om je woning mee aan te kleden. Bij wehkamp vind je een ruim aanbod van functionele en decoratieve dienbladen. Bekijk snel het aanbod en maak je keuze.

Verschillende modellen van het zwarte dienblad

Voor ieder wat wils, zo is het aanbod van zwarte dienbladen bij wehkamp het best te omschrijven. Denk aan een zwart dienblad rond, een zwart dienblad vierkant en het traditionele zwart dienblad rechthoek. Ook op het gebied van materialen is er een ruime keuze. Denk hierbij aan een zwart houten dienblad of een dienblad van zwart metaal. Het dienblad van zwart metaal past perfect bij een industriële inrichting. Leuk om te combineren met een prachtig windlicht, vazen en kandelaars. Een dienblad aankleden met leuke decoratie kent geen regels: het is aan jou wat je mooi vindt. Heb je een mooi servies, bijvoorbeeld een erfstuk van je grootouders? Dat zal zeker schitterend staan op een zwart dienblad in rond. Heb je de armleuning dienblad in zwart al ontdekt? Een armleuning dienblad in zwart is een enorm handig en flexibel dienblad dat je over de armleuning van de bank of stoel neerlegt. Hiermee creëer je een stabiele ondergrond voor een kop koffie of thee. Het enige dat jij met dit zwart houten dienblad nog hoeft te doen, is genieten van een goed boek of je favoriete serie op tv.

Een zwart dienblad als decoratie kopen bij wehkamp

Zoek je specifiek een zwart dienblad in vierkant, of heb je al een plaatsje voor een zwart dienblad in rechthoek vorm bedacht? Of je nu voor rond, vierkant of rechthoek gaat, wehkamp heeft het allemaal. Bekijk het aanbod van verschillende modellen en merken zoals WOOOD en Riverdale, en maak je keuze. Door handig gebruik te maken van de zoekfilters verkort je je zoekduur aanzienlijk. Selecteer de kenmerken waar je dienblad aan moet voldoen en er verschijnt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Heb je je keuze al gemaakt? Zorg er dan voor dat we vandaag je bestelling hebben ontvangen. Dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al wordt bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.