POP top teaser image

Lucide tafellampen

39 Resultaten
Aanbevolen

39 Resultaten

Lucide streeft continu naar het ontwikkelen van betaalbare en kwalitatief hoogstaande verlichting met een eigentijds design. Een Lucide tafellamp geeft direct sfeer aan je huis. Naast de klassiekers komen er ieder jaar weer nieuwe stijlvolle designs bij. Zo kun je altijd kiezen voor de nieuwste trends of juist de klassiekers. Mooie kleuren en subtiele details; wij hebben onze collectie met plezier voor je samengesteld.

Industrieel, maar ook landelijk, retro en klassiek

Lucide heeft mooie tafellampen voor een strakke en industriële inrichting, maar ook voor een landelijk, retro of klassiek interieur. Onze Lucide Lorin tafellamp is lekker minimalistisch en retro, terwijl de Lucide Turbin tafellamp in goud juist uiterst sierlijk en elegant is. De Turbin Lucide tafellamp in het zwart of grijs staat ook prachtig in ieder interieur. Wie meer houdt van lichte kleuren kiest voor een mooie Lucide tafellamp in het wit en liefhebbers van een natuurlijke uitstraling kiezen voor de Lucide Ramses tafellamp.

Maak je keuze uit een royaal aanbod aan lampen van Lucide

Je vindt altijd een lamp naar jouw smaak in ons royale aanbod. Of je nu een voorkeur hebt voor een Lucide tafellamp in het zwart of een Lucide tafellamp in het wit of een van de vele andere prachtige kleurensamenstellingen. Wil je je huis helemaal in een matching stijl inrichten, dan kies je bij ons ook eenvoudig voor de andere typen lampen van Lucide, zoals de hanglampen, de plafondlampen of de vloerlampen.

Veelzijdig en past in iedere ruimte van je huis

De tafellampen van Lucide zijn veelzijdig en in iedere ruimte van je huis te plaatsen. Zo staat de Lucide Lorin tafellamp prachtig in je woonkamer, maar geeft hij ook een speels effect aan je werkkamer. De verlichting van Lucide is bovendien praktisch en gebruiksvriendelijk, zonder poespas. Daarnaast kies je met een tafellamp van Lucide voor een energie-efficiënt ontwerp. Snuffel door ons uitgebreide aanbod en vind de Lucide lamp die perfect bij jou past.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help