Dutchbone vloerkleden

15 Resultaten
Aanbevolen

15 Resultaten

Meer sfeer in huis met een Dutchbone vloerkleed

Met een Dutchbone kleed of een Dutchbone tapijt geef je jouw woonkamer of slaapkamer een compleet andere look. Ben je jouw vloer zat, of heb je jouw muren van een ander kleurtje of nieuw behang voorzien? Dan zorg je met een Dutchbone vloerkleed in een rond of rechthoekig model of met een bijzondere print voor een nieuwe styling van jouw leefruimte. Natuurlijk is een Dutchbone vloerkleed in het groen of in een andere mooie tint ook perfect naast je bed of in een studeerkamer. Heb je een gladde vloer in jouw slaapkamer? Dan stap je heerlijk uit bed op een zacht Dutchbone kleed!

Een Dutchbone tapijt in een veelvoud aan stijlen

Voor onze webshop stellen wij continu een mooi assortiment vloerkleden, meubels, lampen en andere accessoires samen. Hierbij vinden we het belangrijk dat we een breed aanbod aanbieden in verschillende stijlen, kleuren en prijzen. Van een Dutchbone vloerkleed in groen tot een strak ontworpen modern kleed in neutrale tinten of juist in opvallende trendkleuren, wij hebben ze beschikbaar in onze shop.

Een Dutchbone vloerkleed kopen met korting

Heb je zin om te winkelen? Dan kun je 24 uur per dag terecht in onze webshop. Shop makkelijk vanaf jouw smartphone, tablet of computer wanneer jou dat uitkomt. Ontdek ook vooral onze actuele sale en doe je voordeel met een leuke korting op bijvoorbeeld een Dutchbone Bid vloerkleed. Onze aanbiedingen wisselen vaak, dus blijf op de hoogte van de koopjes in onze sale.

Een nieuw kleed in het ideale formaat

Heb je een ruime kamer en zou je de ruimte graag wat knusser willen laten aanvoelen? Met een Dutchbone vloerkleed in een rond model kun je de kamer wat kleiner doen lijken. Wanneer je een kamer langer wilt doen ogen, dan is een rechthoekig kleed een goed idee. Kies bijvoorbeeld voor een Dutchbone vloerkleed in een 200x300 formaat. Leg het kleed neer op de lengte van de kamer. Zo lijkt de kamer optisch langer en geef je jouw huis met een minimum aan moeite een hele nieuwe look. Kleine vloerkleden zijn ideaal voor een gezellige zithoek of slaapkamer.

Makkelijk shoppen voor een mooi kleed

Een groot kleed is niet het meest makkelijke item om mee naar huis te nemen na aankoop. Maak het jezelf makkelijk door in onze webshop te winkelen. Vind jouw favoriete Dutchbone Bid vloerkleed (of een ander kleed van Dutchbone) en laat jouw aankoop snel door ons aan huis bezorgen. Betaal vooraf, achteraf of in termijnen voor jouw nieuwe kleed. Zo makkelijk is het shoppen in onze wehkamp webshop!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.