POP top teaser image

Witte hanglampen

20 resultaten
nieuwste collectie

20 resultaten

Een witte hanglamp verlicht elke ruimte in huis

Een hanglamp in het wit is een echte eyecatcher. Of je de hanglamp nu in de slaapkamer hangt, in de hal of boven de eettafel, op elke plek voegt zo’n hanglamp bol in het wit of een hanglamp in het wit van metaal echt wat toe. Om de hanglamp perfect te laten passen, hebben wij modellen in verschillende stijlen en materialen en van verschillende merken. Er zit altijd iets voor je bij!

Mixen en matchen

Hou jij ook zo van mixen en matchen? Het geeft je inrichting een uniek karakter. Mixen en matchen kan best lastig zijn, omdat het al gauw onrustig wordt. Als je een hanglamp in het wit van glas combineert met een witte tafellamp van een ander materiaal of een ander model, blijft dankzij de dezelfde witte kleur de uitstraling toch rustig.

Je eettafel kan niet zonder een lamp van wehkamp

Een witte hanglamp boven de eettafel is onmisbaar. Om er zoveel mogelijk plezier van te hebben, doe je er goed aan om naar de vorm van je eettafel te kijken. Heb je een ronde tafel, dan is een grote witte hanglamp een goede optie. Een rechthoekige lange tafel leent zich beter voor niet één witte hanglamp boven de eettafel, maar een groepje. Hang een hanglamp in het wit van glas op een hoogte van minimaal zestig centimeter van de tafel om te voorkomen dat je je hoofd stoot of het licht in je ogen schijnt.

Een witte hanglamp voor de slaapkamer

Dankzij een hanglamp bol wit in je slaapkamer hoef je nooit meer in het duister te tasten. Zoek een lamp uit die past bij de stijl van je slaapkamer. Een hanglamp in het wit industrieel of een hanglamp in het wit van metaal staat geweldig in een moderne slaapkamer.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.