POP top teaser image

Björn Borg sportkleding

Als jij aan een zaalsport doet, is de kans groot dat je regelmatig met je teamleden in de kleedkamer staat. Je kleedt je om van je alledaagse kloffie naar je sportkleding. Als teamleden zie je elkaar ook in het ondergoed. Des te belangrijker dus om ook daar aandacht aan te besteden. Betere onderkleding dan de boxers van Björn Borg zaalsporten is haast niet te krijgen. Zo steel je niet alleen de show in de zaal, maar ook in de kleedkamer.

96 Resultaten
Nieuwste collectie

96 Resultaten

Björn Borg sportkleding

Björn Borg stond vroeger voornamelijk bekend om zijn comfortabele en perfect aansluitende ondergoed, waarmee het merk internationale bekendheid verwierf. Ondertussen is Björn Borg al lang niet meer het merk dat je enkel onder je kleding draagt. Dit sportieve merk, vernoemd naar de beroemde Zweedse tennisspeler, is onmisbaar in de wereld van sportkleding. Met het comfort en de kwaliteit die het biedt, nam dit merk al snel de markt over.

Van ondergoed naar sportkleding

Björn Borg deed een gewaagde stap door in te springen op het gat in de markt met zijn ondergoed. Toch lijkt het achteraf zo logisch. Ondergoed is immers de basis van je outfit en dat gaat zeker op wanneer je gaat sporten. Om deze reden is het ontzettend comfortabele Björn Borg ondergoed nog steeds zeer populair. Daaroverheen dragen steeds meer mannen en vrouwen ook een Bjorn Borg trainingsbroek en andere Bjorn Borg sportkleding. De populariteit van Bjorn Borg kleding zit hem vooral in de ongeëvenaarde kwaliteit.

Björn Borg houdt je gefocust

Wanneer je sport, wil je je volledig focussen op je doel. Of je nu extra spieren wilt kweken, wilt afvallen of aan je conditie wilt werken, niets mag je storen. Het laatste waar je op zit te wachten, is schurende kleding, afzakkende bandjes of leggings en overmatig zweten. Goede sportkleding moet dus zo ontworpen zijn dat je er totaal geen belemmeringen van ondervindt. Sterker nog, het moet je ondersteunen in je sportregiem. Een ademende stof houdt je koel, waardoor je langer door kunt. Laat Björn Borg nu net alles in huis hebben waar je als sporter van droomt. Of je nu krachttraining of cardio doet, binnen of buiten traint, Björn Borg heeft kleding voor jou die je perfect ondersteunt tijdens je work-out. Schurende en afzakkende sportkleding is voorgoed verleden tijd.

De Björn Borg collectie

Het merk heeft een grote collectie opgebouwd, waardoor niemand iets tekortkomt. Welke Bjorn Borg kleding je koopt, is afhankelijk van het seizoen en de trainingen die je doet. Zo kun je gaan voor een Bjorn Borg trainingspak als je ook graag op de wat koudere dagen hardloopt (of graag comfortabel wilt bankhangen). Daarnaast kun je los een Bjorn Borg joggingbroek en Bjorn Borg trui of Björn Borg vest kopen. Je kunt natuurlijk ook wat lichtere kleding kiezen voor de warmere dagen en trainingen in de sportschool. Denk dan aan een Bjorn Borg t shirt en een Bjorn Borg korte broek. Ook de populaire sportleggings zijn in verschillende maten en designs beschikbaar. Deze zijn uitermate geschikt voor onder andere spinning en sprint spinning work-outs.

Goed in je vel met Björn Borg

Bjorn Borg ondersteunt je, zelfs tijdens de meest intensieve trainingen. De kleding is kwalitatief hoogstaand, ademend en heeft een leuk design. Dat laatste is ook niet geheel onbelangrijk, want hoe beter jij in je vel zit tijdens het sporten, hoe gemotiveerder je je voelt. Wil jij ook het beste uit je trainingen halen? Haal dan vandaag nog Bjorn Borg sportkleding in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.