Fietskleding

112 Resultaten
Aanbevolen

112 Resultaten

van het juiste materiaal wordt je shirt niet nat en blijft je lichaam droog. Zo koel je ook niet af! In de winter kies je voor een extra laagje met een thermoshirt. Zelfs door de ergste kou laat jij je niet tegenhouden!

Weg met die zadelpijn

Zadelpijn is het ergste wat je als fietser kan overkomen. Zitvlees kweek je door je lange tochten langzaam op te bouwen en je fiets goed af te stellen. Ook het juiste fietsbroekje scheelt een hoop. Onze fietsbroekjes met zeem verminderen de druk op je billen. Onze andere fietskleding voor dames heeft geen naden of zomen op plekken waar je broek je zadel raakt. Dit is het einde van huidirritaties en zadelpijn.

Shop een complete fietsuitrusting bij elkaar.

Bij ons kan je niet alleen fietskleding kopen. Veiligheid staat voorop. Koop voor je kids bij ons dus ook zo'n fietshelm en andere fietsaccessoires. Zeker kinderen die net leren fietsen, vallen nog wel eens van hun fiets. Met een fietshelm zijn ze optimaal beschermd tegen hoofdletsel. Met onze fietshelmen in leuke kleuren zet je kleine zonder zeuren en vol trots een fietshelm op het hoofd. Kan je kleintje nog niet zelf fietsen, dan gaat hij of zij gezellig achterop mee op het fietszitje.

Fiets kleding voor iedereen!

Fietskleding voor dames moet niet alleen comfortabel zitten en huidirritaties voorkomen. Als je op de fiets zit, wil je er nog steeds fashionable uitzien. Met onze fietskleding voor heren en dames val je zeker op in het peloton. Blijf je liever achter hangen en sla je toe vanuit onverwachte hoek? Kies dan voor onze fietskleding voor heren in zwart. Net voor de meet versla je iedereen.

Ontdek onze fietskleding outlet

In de fietskleding sale van wehkamp vind je regelmatig leuke aanbiedingen. Fietsbroekjes voor hem, voor haar en voor de kids. Je kinderen dragen hun kinder fietskleding vaak maak even. Voordat je het weet, zijn ze er weer uitgegroeid. Het is dan zonde als je dure kleding voor ze moet kopen. Neem regelmatig een kijkje in onze koopjeshoek. Vind hier vast kleding voor het volgende seizoen of koop dat ene leuke shirtje nu tegen een aantrekkelijke prijs. Ons assortiment wisselt steeds.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën