sportkleding

Sportondergoed

Het juiste sportondergoed zorgt voor ondersteuning en dus meer comfort tijdens het sporten. In ons aanbod sportondergoed vind je naast sportbh’s en sportboxers ook thermobroeken, ondershirts en meer. ...

206 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Sportondergoed

Heb jij dat ook wel eens? Dat je tijdens een lekkere run even moet stoppen omdat je ondergoed irriteert? Maar sportondergoed: is dat dan weer niet wat overdreven? Wij beloven je: als je eenmaal sportondergoed aan hebt gehad tijdens het sporten, wil je niet anders meer! Het comfort van het ondergoed zorgt ervoor dat jij ongestoord kan genieten van je workout. Dat klinkt als muziek in je oren toch?

Waarom sportondergoed?

Sportondergoed geeft extra ondersteuning tijdens het sporten en is daarnaast gemaakt van ademend, vochtregulerend materiaal. Sweaty workout? Geen probleem, je ondergoed kan het aan! Daarnaast blijft het goed op de plek zitten, waardoor jij je ongestoord kan focussen op je workout. Zoals we al aangaven, als je eenmaal hebt gesport met sportondergoed in plaats van gewoon ondergoed, wil je voortaan niet meer anders!

Voor dames en heren

In ons aanbod vind je onder andere sport-bh’s, thermokleding, sportboxers en meer! We hebben sportondergoed voor mannen en vrouwen, zodat de pasvorm perfect bij je aansluit. Dus kom snel het complete aanbod ontdekken en bestel vandaag nog. Dan weet je in elk geval zeker dat jij nooit meer gefrustreerd raakt door slecht zittend ondergoed tijdens het sporten. Pas het thuis. Sluit die sportbh toch niet helemaal goed aan of zit ‘ie net wat te krap? Dan stuur je ‘m gratis retour.