Mode

Op zoek naar de beste mode die op jouw lijf geschreven is? Wehkamp biedt een verrassend aanbod aan mode voor een geslaagde outfit. Alle kledingstukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en tot in de details uitgewerkt. Zo heb je lang plezier van jouw favoriete kledingstukken. Bovendien maakt onze mode je zelfverzekerd, waardoor het iedere dag een feestje is om jouw kledingstijl samen te stellen. Neem snel een kijkje in onze webshop en vind jouw favoriete mode items.

78732 Resultaten
Aanbevolen

78732 Resultaten

MADE IN BELGIUM, LOVED BY YOU

Als 100% Belgisch label creëren we bij CKS kleding voor dames die jouw zelfvertrouwen boost. Onze feelgoodmissie? Zorgen voor happy vibes door je te inspireren om jezelf te zijn in unieke, kleurrijke looks voor elke gelegenheid.

UNIQUE PRINTS

Energieke prints zitten in ons DNA! Strepen, ruiten, bloemen, abstracte vormen... Onze collecties bestaan elk seizoen opnieuw uit unieke, on-trend dessins ontworpen door ons in-house design team. Met pen, penseel of digitaal getekend: door met verschillende technieken te experimenteren, ontwikkelen zij sprekende prints die de hoofdrol spelen binnen elke capsule.

OUR VALUES

CKS staat voor speelsheid en moedigt je aan om uit jouw comfortzone te stappen met behulp van originele collecties. Met collecties afgestemd op ieders persoonlijkheid en figuur sta jij als klant op de eerste plaats. Ons doel? De perfecte outfit vinden waarin je je goed voelt. Verwacht je aan hoogstaande kwaliteit, zowel in afwerking als in materiaalkeuze, waardoor je lang van je favoriete CKS items kan genieten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën