POP top teaser image

Zwarte bestek

30 Resultaten
Aanbevolen

30 Resultaten

Zwart bestek voor een unieke look aan tafel

Zwart is niet alleen een trendkleur voor meubilair en accessoires, maar ook voor keukengerei en bestek. Zwart bestek en bestek met een zwart handvat worden verwelkomd op vele eettafels vanwege hun unieke look. Ben jij op zoek naar glanzend of mat zwart bestek? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment!

Zwart bestek set van de beste kwaliteit.

Als je op zoek bent naar bestek, of dit nu zilverkleurig bestek, goudkleurig bestek of bestek in zwart is, je wilt dat het lang meegaat. Het meeste bestek in zwarte kleur is gemaakt van rvs, een sterk en betrouwbaar materiaal. Rvs zwart bestek is vaatwasbestendig en daarmee ideaal voor dagelijks gebruik.

Hoe combineer je bestek in zwart

Een zwart bestek set kun je combineren met zwarte borden om de zeer geliefde industriële look te creëren. Daarnaast complimenteert glanzend of mat zwart bestek verschillende kleuren, waaronder aardekleuren. Welk servies jij graag naast je zwarte bestek hebt liggen, is voornamelijk afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Daarnaast verschilt het per bestek set. Kies je bijvoorbeeld voor bestek dat volledig zwart is of kies je voor goud bestek of zilver bestek met een zwart handvat?

Hoeveel bestek heb je nodig?

Ga je voor een 16-delige zwart bestek set of is een 24-delige bestek set een betere optie? De grootte van bestek sets loopt zeer uiteen van 5-delig tot soms wel 90-delig. Bedenk dus goed hoeveel bestek je nodig gaat hebben wanneer er bijvoorbeeld visite op bezoek komt. Je wilt immers niet bestek tekortkomen! Ook je vaatwasgewoonten kunnen invloed hebben op hoeveel bestek je nodig hebt. Als je zwart bestek dat vaatwasbestendig is dagelijks in de vaatwasser doet, zal je wellicht minder bestek nodig hebben dan wanneer je de vaatwasser enkel eens in de drie dagen gebruikt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.