Bing knuffels

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Het is een Bing ding

Is jouw kind gek op het vrolijke konijn Bing? Koop dan een Bing knuffel in onze webshop. Zo neemt jouw kleintje zijn favo vriendje overal mee naartoe. Zoek bijvoorbeeld een Bing knuffel die groot en stevig is uit, zodat je kleintje hem lekker kan verwennen tijdens rollenspellen. Zo wil Bing graag regelmatig een wortelijsje voorgeschoteld krijgen of het slurpmonster (de stofzuiger) door het huis halen als hij weer eens iets heeft omgegooid. Naast Bing vind je in onze collectie ook zijn vader en redder in nood: Flop. Een andere must-have is Sula, oftewel de bestie van Bing. Het is een Bing ding!

Pratende Bing en Sula

Naast een lekker zacht Bing Het Konijn knuffel vind je in onze webshop ook een pratende Bing knuffel. Deze knuffel kan meerdere klassiekers zeggen zoals “ik wil graag schaduwmonster spelen” en “ik kan heel goed knuffelen”. Laat Bing lekker kletsen met je kind of shop direct een pratende Sula. Met de pratende knuffels kan jouw kind hele scenes naspelen. Naast dat je de keuze hebt uit een pratende of een gewone knuffel heb je de keuze uit een Bing in meerdere formaten. Om mee te nemen naar bed kun je een Bing knuffeltje met pyjama en nachtlampje scoren. Met dit super schattige vriendje wil jouw kind ongetwijfeld meteen gaan slapen.

Must-have voor alle fans van Bing

Een Bing en Flop knuffel is een echte must voor alle fans van Bing. Check ook meteen het overige speelgoed van Bing als je de collectie compleet wilt maken. Zo zijn de legpuzzels, memory en koffer met speelfiguurtjes echte aanraders om cadeau te geven. Heb je een keuze gemaakt? Plaats je bestelling dan direct. Wij bezorgen super snel. Check voor meer info de veel gestelde vragen of neem contact op met de klantenservice.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help