Happy Horse knuffels

28 Resultaten
Aanbevolen

28 Resultaten

Superzachte en eigenwijze vriendjes van Happy Horse

Ben je op zoek naar een eigenwijs en superzacht vriendje voor je kind? Maak dan kennis met de knuffels van Happy Horse. Een Happy Horse knuffel is schattig, lekker pluizig en origineel. Zo heb je de keuze uit heel veel verschillende dieren en kleurtjes. Een Happy Horse knuffel in het grijs vormt bijvoorbeeld een mooie match met de babykamer. Een knuffel in het roze, blauw of geel is een leuk kraamcadeau. Neem de tijd om alle knuffeltjes te bekijken of maak gebruik van ons zoekfilter. Zo zoek je snel en eenvoudig per kleur en prijsklasse.

Konijn, schaap, beer, struisvogel, krab of ezel

Een echte klassieker is het knuffel konijn van Happy Horse. Het schattige konijn Richie is verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren. Ook verkopen we een konijn waarmee je het Ronald McDonald kinderfonds steunt. Andere bestsellers zijn het knuffel schaapje van Happy Horse en het Happy Horse knuffel beertje. Mocht je op zoek zijn naar bijzondere dieren, bekijk dan de struisvogel, krab en ezel van Happy Horse. Tot slot mag in de wieg of op het speelkleed van je kleintje ook het babyspeelgoed van Happy Horse niet ontbreken. Met deze leuke bijtringen en tutteldoekjes vermaakt elke baby zich prima.

Koop je favo knuffels online

Happy Horse knuffels online kopen doe je snel en eenvoudig in onze webshop. Goed om te weten: Happy Horse doneert een deel van de opbrengst aan goede doelen! Zo koop je dus niet alleen een leuke knuffel maar ben je ook nog eens goed bezig. Wij hebben de leukste knuffels van Happy Horse op voorraad, en bezorgen dan ook supersnel. Ideaal als je zoekt naar een last minute cadeau of als je kind zijn of haar geliefde knuffeltje kwijt is geraakt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help