Jumbo Ik leer lezen
 • -18%

  Jumbo Ik leerlezen

  21.9926.99je bespaart 5.-
  nog 2 op voorraad

  Jumbo Ik leer lezen

  Met 'ik leer lezen' leren kinderen spelenderwijs lezen en woordjes spellen.

  Alle woordjes zijn zorgvuldig gekozen. Ze bestaan uit maximaal 5 letters en sluiten aan bij de woordenschat van een kind van 5 jaar. Het speciale lettersysteem zorgt ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. Door de speciale achterkant van de blokjes past het alleen op de juiste plek.

  'Ik leer lezen' bevat 15 kaarten met 90 opdrachten op 3 verschillende niveaus: woordjes naleggen, begin-, eind- en tussenletters zoeken, woordjes spellen. Alles netjes opgeborgen in een handige koffer. Zo kun je het spel overal mee naartoe te nemen.

  Met 'ik leer lezen' oefen je vast thuis wat je straks op school leert!
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)5
  Min. aantal spelers1
  Incl. batterijen
  MerkJumbo
  MerklijnJumbo Ik leer
  EAN8710126195642
  artikelnummer17-27-95

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.