Jumbo Ik leer letters

  Jumbo Ik leerletters

  11.99

  Jumbo Ik leer letters

  Leer met behulp van de 6 spelletjes de letters van het alfabet. Om alleen of samen mee te spelen.

  Met 'ik leer letters' leren kinderen spelenderwijs letters herkennen, letters bij afbeeldingen zoeken, het alfabet vormen en de woordenschat vergroten. Leg de letters van het alfabet op volgorde van A tot Z. Zie jij een woord dat begint met de letter A? Puzzel dan de juiste afbeelding eraan vast.

  Het spel bevat 26 letterpuzzels en 1 puzzel om zelf te maken. De spelletjes lopen op in moeilijkheidsgraad en zijn zelfcorrigerend.
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)3
  Min. aantal spelers1
  Incl. batterijen
  MerkJumbo
  MerklijnJumbo Ik leer
  EAN8710126195666
  artikelnummer17-27-53

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.