Jumbo Ik leer rekenen
 • -18%

  Jumbo Ik leerrekenen

  21.9926.99je bespaart 5.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Jumbo Ik leer rekenen

  Met 'ik leer rekenen' leren kinderen spelenderwijs tellen, optellen en minsommen maken.

  Alle sommen zijn zorgvuldig gekozen en sluiten aan bij de lesstof van een kind van 4 jaar. Het speciale cijfersysteem zorgt ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. Door de kleur en de speciale achterkant van de blokjes past het alleen op de juiste plek.

  'Ik leer rekenen' bevat 15 kaarten met 83 opdrachten op 6 verschillende niveaus: tellen, optellen, minsommen maken, cijfers herkennen, cijfers lezen en vermenigvuldigen. Alles netjes opgeborgen in een handige koffer. Zo kun je het spel overal mee naartoe te nemen.

  Met 'ik leer rekenen' oefen je vast thuis wat je straks op school leert!
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)4
  Min. aantal spelers1
  Incl. batterijen
  MerkJumbo
  MerklijnJumbo Ik leer
  EAN8710126195703
  artikelnummer17-27-97

  Reviews (3)

  algemene beoordeling
  (3 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.