EXIT trampolines

32 Resultaten
Nieuwste collectie

32 Resultaten

Breng je conditie op peil met Exit trampolines

Trampolinespringen is niet alleen leuk om te doen, maar biedt ook nog eens een groot aantal voordelen wat betreft het op peil brengen van je conditie en het opbouwen van spiermassa. Met een eigen goede trampoline, zoals bijvoorbeeld de Peak Pro trampoline in ons assortiment in de webshop, sport jij zonder jouw lichaam tegelijkertijd te veel of verkeerd te belasten.

De voordelen van trampolinespringen

Meer energie, sterkere spieren in jouw core (waardoor je in de toekomst mogelijk minder vaak rugklachten hebt) en een verbeterde flexibiliteit en een betere balans zijn vaak genoemde voordelen van het vaak sporten op een goede trampoline. In ons assortiment vind je hoogwaardige trampolines van verschillende merken, geschikt voor volwassenen en voor kinderen. Tip: bekijk de maximale draagkracht van de trampolines in de uitgebreide beschrijvingen bij onze artikelen en bekijk ook onze andere buitensportartikelen.

Kinderen kunnen hun energie kwijt

Meer actief bezig zijn, meer en beter contact maken met buurtgenoten en vriendjes, en fysiek de energie kwijt kunnen; met een eigen trampoline in de tuin zorg je ervoor dat jouw kinderen hun ei kwijt kunnen en je ze meer kunt stimuleren tot bewegen. Kies voor een Exit trampoline in 244 model of voor een grond trampoline die je in de tuin kunt verzinken.

Een extra veilige trampoline met vangnet

Door te kiezen voor een stevige trampoline die zowel voor jong als oud geschikt is, kan het hele gezin er gebruik van maken. Heb je kleinere kinderen of ben je bang voor valpartijen als een kind het evenwicht verliest op de trampoline? Kies dan voor een trampoline met een vangnet in onze webshop. Het net zorgt ervoor dat de kids niet van de springmat af kunnen vallen. Met een Exit Ground trampoline in de grond verklein je de kans op valpartijen. De trampoline ligt in dat geval op gelijke hoogte met jouw tuin.

Jouw eigen speeltuin in de tuin

Zet een trampoline neer, hang een leuke schommel op of zet een mooi klimrek neer in jouw eigen tuin. Buitenspeelgoed voor in de tuin hoeft niet veel ruimte in te nemen en kan makkelijk gedemonteerd worden en naar binnen gebracht worden in de nattere maanden. Spelen jouw kinderen graag een potje voetbal? Dan kun je jouw eigen minispeeltuin opleuken met inklapbare voetbaldoeltjes. Hiermee kan iedere Ronaldo in spe uit de voeten.

Bestel jouw Exit trampoline in rechthoekig model (of een grote ronde trampoline) en wij zorgen ervoor dat je hem super snel in je tuin kunt plaatsen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help