EXIT voetbaldoelen

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

Speel de leukste wedstrijden met een eigen EXIT voetbaldoel

Ga je buiten met vrienden een potje panna spelen, of het park in voor een spannende voetbalwedstrijd? Neem je eigen opvouwbare EXIT voetbaldoel mee en klap deze binnen een paar seconden ter plaatse uit. Zet hem vast in de grond met ankers (als het nodig is) en start jouw eigen match! Binnen of buiten voetballen met je eigen team is nog leuker wanneer je en echt doel neerzet. Je merkt direct dat iedereen een stuk fanatieker speelt!

Voetbaldoeltjes voor jong en oud

Dromen je kinderen van een carrière als profvoetballer? Of spelen ze graag een spannende match na in het T-shirt van hun favoriete speler? Dan is een fijne voetbal en een echt EXIT voetbaldoel met net een perfecte verrassing! Kies voor EXIT goaltjes die zelfs in een kleinere tuin passen en neem ze makkelijk plat mee in de auto wanneer je op vakantie gaat.

Stimuleren tot meer buiten spelen

Stimuleer kinderen om meer in de buitenlucht te spelen. Ze leren zich zo perfect te vermaken zonder de televisie of computer, maken makkelijker contact met andere kinderen en kunnen door te bewegen hun energie beter kwijt. Met een eigen voetbalhoekje in de tuin, met een eigen klimrek, glijbaan of een schommel, zet je een leuke speelhoek neer die zelfs in een kleine tuin past. Kies voor een klein formaat EXIT doeltje, dat je na een wedstrijdje plat wegbergt. Ideaal! Heb je liever een groot 'echt' doel? Kies dan voor een voetbaldoel in 500x200 formaat.

Sportspeelgoed van een uitstekende kwaliteit

Kies het leukste sportspeelgoed voor binnen of buiten en laat je aankoop snel door ons aan huis bezorgen. Wil je voor je aanwinst het liefst achteraf betalen? Geen probleem!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help