Kinderbedden

149 Resultaten
Nieuwste collectie

149 Resultaten

Sweet dreams! Bekijk de leuke kinderbedden van wehkamp

Er zijn veel factoren die de nachtrust van je kind beïnvloeden. Sommige factoren heb je zelf in de hand, op andere factoren heb je helaas geen invloed. Wil je dat je zoon of dochter een goede nachtrust heeft? Geef hem of haar dan een goed bed. Dit is namelijk een van de weinige factoren waar je wel invloed op hebt als het om de nachtrust van je kind gaat.

Een groot assortiment leuke kinderbedden

wehkamp heeft een groot assortiment kinder bedden. Of je nu een hoogslaper, een bed met extra opbergruimte of een bed met uitvalbeveiliging wil kopen, je slaagt bij wehkamp!

Hoogslapers

Kinderbedden hoogslaper zijn ontzettend populair. Dit heeft diverse redenen. Ten eerste vinden kinderen kinderbedden hoogslaper geweldig. Je maakt je zoon of dochter dan ook gegarandeerd blij als je een hoogslaper in huis haalt. Het voordeel voor jou? Een hoogslaper bespaart je een hoop ruimte in die krappe kinderkamer. Je hebt namelijk ook de ruimte onder de hoogslaper tot je beschikking.

Bedden met extra opbergruimte

Heb je altijd te weinig opbergruimte? Bestel dan een houten bed voor een kind met extra opbergruimte. In deze opbergruimte berg je bijvoorbeeld de kleding van je zoon of dochter op, maar ook schoenen, speelgoed, schoolspullen en ga zo maar door. Voortaan heb je geen last meer van rondslingerende spullen in de kinderkamer.

Wat is een bed met uitvalbeveiliging?

Kinderbedden met uitvalbeveiliging zijn ideaal voor beweeglijke kids. Deze beveiliging is vaak een hekje of hoge rand aan het bed bevestigd. Dankzij de uitvalbeveiliging rolt je zoon of dochter niet zomaar uit bed. Ook handig: als je kind groot genoeg is, verwijder je eenvoudig de uitvalbeveiliging.

Twijfelaars

Heeft je kind een vrij ruime slaapkamer? Overweeg dan om een twijfelaar bed voor je kind te kopen. Dit bed meet 120 x 200 centimeter en is dan ook net iets groter dan een standaard eenpersoonsbed.

Wat is een meegroeibed?

Tot slot vind je ook kinderbedden meegroeibed in ons assortiment. Zoals de naam van dit bed al verklapt, groeit het met je kindje mee. Dit betekent dat je niet steeds een nieuw kinderbed hoeft te kopen. En dat bespaart een hoop geld! Je gebruikt dit bed tot je zoon of dochter 6 jaar oud is.

Waar moet je op letten bij het kopen van een kinderbed?

Waar moet je op letten als je een kinderbed wil kopen? Wij geven je graag enkele tips:

  • Een kinderbed moet veilig zijn. De kinderbedden voor jongens en de kinderbedden voor meisjes die wij verkopen, zijn stuk voor stuk uitvoerig getest en 100% veilig bevonden.
  • Een kinderbed moet goed tegen een stootje kunnen. Gelukkig zijn onze online kinderbedden lekker stevig!
  • Een kinderbed moet er leuk uitzien. Waarom? Met een leuk kinderbed wordt naar bed gaan een feestje. Zo helpen mooie kinderbedden je iedere avond om je kids sneller in bed te krijgen.

Wil je kinderbedden voor jongens of kinderbedden voor meisjes kopen? Bekijk ons complete assortiment online kinderbedden. Je vindt vanzelf het perfecte bed voor jouw kind!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.