Topmatrassen

Topmatrassen zijn matrassen bovenop je huidige matras. De topmatrassen zorgen voor extra comfort, verzachting en voor een langdurige kwaliteit van je matras. De topper wordt daarnaast ook vaak gebruikt om van twee losse matrassen een tweepersoonsbed te maken. ALs je nog meer informatie of voordelen wilt weten over de topmatrassen, bekijk dan hier onze matrassenwijzer. Informatie over topmatrassen is gelijk aan de informatie over de reguliere matrassen.

70 Resultaten
Aanbevolen

70 Resultaten

Topmatrassen

Er zijn heel veel verschillende namen voor een topmatras. Een topdekmatras, matrastopper of gewoon een topper, maar ook een oplegmatras wordt als naam gebruikt voor hetzelfde product. En stuk voor stuk beschrijven ze ook nog eens wat je ermee kunt doen: je legt een topmatras op je andere matras voor extra comfort. Bijvoorbeeld als je een bestaand matras weer wat zachter wilt laten aanvoelen en wat langer wilt laten meegaan. Bij ons vind je diverse soorten topmatrassen, zodat er ongetwijfeld iets voor jou tussen zit.

De voordelen van een topmatras

Heb je op dit moment twee eenpersoonsmatrassen en wil je daar een écht tweepersoonsbed van maken? Dat kun je doen met een topmatras. Deze laat de lastige naad tussen de twee matrassen verdwijnen. Bovendien kun je op deze manier allebei de stevigheid van de ondermatras bepalen, zodat je in één bed ligt, maar toch je eigen slaapcomfort kunt bepalen. Nog een voordeel van een matrastopper is dat hij de levensduur van de onderliggende matras verlengt. Deze slijt immers minder hard en er wordt niet rechtstreeks op getranspireerd. Vind je het bed opmaken een lastige klus? Dan is een topmatras voor jou ook een uitkomst, want je hoeft alleen het beddengoed op de bovenste matraslaag te verzorgen.

Een topmatras is geen wondermiddel

Heb je op dit moment een oud matras met een kuil erin en denk je dat te verhelpen met een topmatras? Bespaar jezelf de moeite, want dat zal je niet lukken. In dat geval zul je gewoon op zoek moeten gaan naar een nieuw matras. Wil je een topmatras om de voordelen die eerder genoemd zijn te benutten? Kies dan bij ons uit bekende merken als whkpm's own en Beter Bed.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën