POP top teaser image

Difrax fopspenen

84 Resultaten
Aanbevolen

84 Resultaten

Fopspeen voor de baby

Baby's hebben van nature een grote zuigbehoefte. Door krachtig te zuigen, zorgen ze er namelijk voor dat de melkproductie van de moeder op gang komt. Borstvoeding geven is niet altijd of soms helemaal niet mogelijk en een fopspeen kan dan de troost bieden die het kindje nodig heeft.

Voordelen van Difrax fopspenen in vergelijking met duimzuigen

Difrax fopspenen bieden niet alleen de rust en troost die je kindje nodig heeft, de speen heeft ook een aantal voordelen in vergelijking met duimzuigen. Zo is een Difrax speen bijvoorbeeld beter voor de tanden dan duimen en is het gebruik van een fopspeen ook hygiënischer. Difrax spenen zorgen ervoor dat je baby lekker rustig in slaap valt en het kindje zal minder snel op de buik draaien met een speentje in zijn of haar mond. Bovendien is het afleren van het gebruik van een speen een stuk makkelijker dan wanneer het kind gewend is om op de duim te zuigen.

Difrax speen als oplossing in 'crisissituaties'

Een gillend kind in de supermarkt, een jengelende baby in het vliegtuig, een heftige huilbui in een volle wachtkamer; krijg je het al warm? Echte crisissituaties zijn het natuurlijk niet, maar grote kans dat het wel zo voelt voor jou als ouder. Door altijd één of (voor de zekerheid) meerdere Difrax spenen bij de hand te hebben, lukt het je vaak wel om in deze lastige situaties de troost te bieden die je kindje op dat moment nodig heeft. Een speenkoord is in dit soort gevallen ook ideaal om het speentje onderweg niet te verliezen.

Verschillende soorten spenen

Fopspeentjes zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo verkopen we leuke Woezel & Pip speentjes van Difrax, maar zijn er ook schattige speentjes met 'I love mama' erop. Let goed op de verschillende leeftijden die staan aangegeven bij de speentjes. De speentjes die geschikt zijn voor kindjes tussen de 0 en 6 maanden zijn namelijk kleiner dan de spenen voor kinderen vanaf 12 maanden.

Speentje die de ontwikkeling van tong- en kaakspieren stimuleert

De Difrax Dental speen is een speen die de ontwikkeling van de tong- en kaakspieren en het gehemelte van je baby stimuleert. De speen heeft een andere vorm dan de natuurlijke vorm van de Natural fopspeen van Difrax. Voordeel van de Natural fopspeen is dat deze natuurlijker zal aanvoelen voor je kindje, maar daarentegen is de vorm van de Dental speen weer beter voor het gebit.

Difrax flesspeen

Flesspenen zijn spenen die op de fles worden geplaatst. Er zijn flessenspenen die speciaal ontwikkeld zijn om ervoor te zorgen dat je kindje zich zo min mogelijk verslikt. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook speciale flessenspenen voor baby's met een sterke zuigkracht.

Difrax speen aanbieding

Als kersverse ouder zijn er al genoeg kosten die je moet maken. Het is daarom altijd mooi meegenomen als je de spenen in de aanbieding weet te bemachtigen. Wij hebben regelmatig leuke speentjes van Difrax voor een lagere prijs, dus houd deze pagina goed in de gaten!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën