Eettafels

De eettafel: dat is waar het in huis allemaal gebeurt en zorgt voor een gezellige plek in je huis. Een gezellig etentje met vrienden of een goed gesprek met een van de kids bij een kopje thee. Eettafels zijn het hart van het huis! Wij hebben ze in alle soorten en maten: robuuste houten eettafels of juist strak wit design. Vindt hier je eettafel van merken zoals Wehkamp Home, Woood of Kave Home.

176 Resultaten
Aanbevolen

176 Resultaten

Eetkamer tafels in alle vormen en maten shop je bij wehkamp

De houten eettafel is vaak het ontmoetingspunt in huis. Overdag ontbijt je er met je gezin of lees je de krant. ’s Middags maken de kids hier hun huiswerk of klets je gezellig even bij met je huisgenoten terwijl je aan het koken bent. Ook na het eten blijft iedereen vaak wat langer hangen aan tafel. Of je nu veel of weinig ruimte hebt, wehkamp heeft voor ieder huis een eettafel. Wij hebben eettafels van ons eigen merk Wehkamp Home en ook van merken als Zuiver en vtwonen.

Eetkamer tafels voor grote én kleine gezelschappen bij wehkamp

Zoek je een klein eettafeltje voor jouw studio of appartement of een grote eettafel waar je met de hele familie aan kunt schuiven? Wij hebben het allemaal. In het keuzemenu selecteer je eenvoudig de gewenste afmetingen. Wil je flexibel zijn? Een uitschuifbare eettafel maakt het nog gemakkelijker om een bordje bij te plaatsen voor extra eters. Wil je wel met een groter gezelschap aan tafel, maar is jouw eetkamer of keuken nogal smal? Kies dan voor een smalle eettafel.

Rond, vierkant of rechthoek

Wanneer kies je nu voor een ronde eettafel en wanneer voor een vierkante eettafel? Ronde vormen voorkomen dat je kids zich kunnen stoten aan de hoeken van je tafel. Ook houd je de gesprekken centraal aan tafel. Heb je een smalle ruimte, dan is een ronde tafel minder geschikt. Een vierkante tafel werkt ruimtebesparend, omdat je deze tegen een muur aan kunt zetten. Extra stoelen aanschuiven kan soms wel lastig zijn bij zo’n tafel. Kan je niet kiezen? Wij maken de keus nog moeilijker met onze ovalen en rechthoekige tafels.

Koop een complete eetkamerset bij wehkamp

Ben je niet alleen op zoek naar een design eettafel, maar zoek je ook bijpassende stoelen? Voor jouw kleine eettafel hebben wij diverse eetkamerstoelen die je er zelf bij uit kan kiezen, met of zonder leuningen, in alle kleuren en van verschillende materialen. Koop verschillende stoelen om het wat speelser te maken. Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Ga dan voor een complete set die bestaat uit een tafel in combinatie met stoelen. Wij hebben kleinere sets met twee stoelen, maar ook grotere sets. Wil je ruimte besparen? Ga dan voor een eettafel in combinatie met een eetkamerbankje.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Vandaag al -20% in de app
Download de app

Categorieën