kinderkamer

Kindertafels & stoelen

Voor de kleinsten onder ons is het fijn om een eigen stoel of zitplaats te hebben. Zo horen ze er echt bij. Lekker loungen op een zitzak, of een eigen tafel met stoeltje waaraan geknutseld kan worden. ...

14 resultatensorteren op
aanbevolen

Kindertafels & stoelen

Voor de kleinsten onder ons is het prettig om een eigen tafel of stoel te hebben. Zo horen ze er helemaal bij en dat willen ze natuurlijk heel graag! Een eigen tafeltje met bijpassend stoeltje, speciaal ontwikkeld zodat ze op de juiste hoogte zitten, om aan te spelen of te knutselen dat is natuurlijk ideaal, welk kind wil dat nu niet?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Op gebied van kindermeubilair is er veel op de markt maar de vraag is wat bij jou thuis ideaal is en natuurlijk vooral wat je kind prettig vind en behoefte aan heeft.Kinderen vinden het fijn om in een eigen hoekje zich aan hun spel te kunnen overgeven, is het niet voor het maken van een mooie tekening dan is het misschien voor het bouwen met Lego of het houden van een kinder thee visite. Hiervoor hebben we losse tafeltjes met krukjes erbij. Gaat het om heerlijk luieren dan kan je kiezen uit de Torino kinderserie, leuke comfortabele fauteuils in verschillende kleurtjes speciaal ontwikkeld voor kinderen door ons eigen merk whkmp's own die net als de volwassen serie plaats biedt om heerlijk te luieren of een boekje te lezen. Natuurlijk vinden ze het ook fijn om in de tuin lekker te relaxen op één van onze kinderbanken of kindertuinstoelen. Zin in een picknick, ook dat is geen probleem! Hiervoor hebben we picknick sets in verschillende maten beschikbaar. Zo zie je maar waar je naar op zoek bent, je vind het hier!

Snel in huis

Heb je je keuze gemaakt? Bestel dan het door jou gewenste artikel. Als je voor 23:59 uur je bestelling hebt geplaatst heb je in de meeste gevallen de bestelling de volgende dag al in huis. Je kan het door jouw gekozen artikel 14 dagen bekijken of uit proberen. Bevalt het toch niet, of wil je het ruilen? Geen probleem! Je kan het dan binnen de gestelde zichttermijn gratis retour sturen.