POP top teaser image

Roze stoelen

44 Resultaten
Aanbevolen

44 Resultaten

Verrassingselement: roze stoelen

Een roze stoel in je interieur plaatsen is de manier om een verrassingselement toe te voegen aan je woon- of eetkamer. Heb jij nog niet genoeg roze in je huishouden? Kies dan een mooie roze velvet stoel of een roze houten stoel van je favoriete merk.

Naar welk type stoel ben jij op zoek?

Wij hebben in ons assortiment barkrukken, krukjes, poefjes, eetkamerstoelen, fauteuils, loveseats en bureaustoelen in de kleur roze. Je kunt dus moeiteloos verschillende soorten stoelen met elkaar matchen. Als je niet overweldigd wilt worden door de kleur kun je natuurlijk ook slechts één roze stoel toevoegen aan je interieur. Roze is gelukkig gemakkelijk te matchen met blauw, groen, paars en basiskleuren zoals grijs, beige, wit en zwart.

Welke kleur roze kies jij?

Bij roze denken velen direct aan zuurstokroze. Het hoeft echter helemaal niet zo dominant te zijn. Kies voor een licht roze stoel of een oud roze stoel. Deze kleuren zullen niet je hele woon- of eetkamer overnemen, maar voegen toch een vleugje "je ne sais quoi" toe. Een pastel roze stoel is een echte lentekleur die vrolijkheid en romantiek met zich meebrengt. In combinatie met hout staat het prachtig in Scandinavische huishoudens. Een oud roze stoel is perfect voor een landelijke, retro of brocante interieurstijl. Vergeet ook niet dat het type materiaal een belangrijke rol speelt bij de uiteindelijke uitstraling van de stoel. Een roze fluwelen stoel komt chic over, terwijl een roze houten stoel in de regel wat subtieler is.

Heb jij je perfecte match gevonden?

Ga jij voor de licht roze stoel of toch voor de oud roze fluwelen stoel? Vind vandaag nog een roze velvet stoel of een houten stoel in je favoriete roze tint en voeg iets unieks toe aan je interieur!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help