Loveseats

Houd jij ervan om lekker tegen je lover aan te kruipen? Dan zijn onze loveseats een must-have. Net wat knusser dan een tweezits. Maar deze loveseats zijn ook prima te gebruiken voor jou alleen. Maak een leeshoekje in je woonkamer en kruip lekker weg met een boek in een van onze loveseats.

30 Resultaten
Aanbevolen

30 Resultaten

Loveseat

Als je verliefd bent, wil je graag zo dicht mogelijk bij elkaar zitten. Met die gedachte in het achterhoofd is de loveseat een perfect meubel. Het is een zitbank die normaal gesproken wordt aangeduid met de term 1,5-zitsbank, maar je kunt er prima met zijn tweeën in zitten als je dicht bij elkaar zit. Misschien ken je de loveseat wel uit de bioscoop. Nu kun je ook thuis zo knus zitten! Bekijk ons uitgebreide assortiment en je ziet dat er heel veel mogelijk is op het gebied van kleur en design.

Ook geschikt voor singles

Wist je dat de loveseat al sinds het begin van de 19e eeuw wordt gemaakt? Dit type zitbank is afkomstig uit de Verenigde Staten en is in de loop der jaren wel veranderd. Van oorsprong werden ze namelijk gemaakt met twee aparte kussens. Tegenwoordig houden we juist van loveseats die één zitkussen hebben, zodat je geen last hebt van een vervelende naad in het midden. Bovendien zien veel singles vandaag de dag ook de voordelen in van een loveseat. Die biedt namelijk extra veel ruimte om lekker te hangen in een uiterst comfortabele zetel.

Kies de ideale loveseat voor jouw kamer

Neem eens een kijkje in ons aanbod en je merkt al snel dat je heel veel keuze hebt. Welke loveseat je ook uitzoekt, we bieden je de garantie dat je altijd kiest voor de beste kwaliteit. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de variant kiezen die het beste past bij jouw interieur en dat gaat je vast lukken!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help