Barkrukken

Extra plek aan je aanrecht creëren of een barretje in huis? Met een barkruk eronder heb je zo een lekker hoekje waar je je boterham kunt eten, een drankje kunt drinken of de kok gezelschap houdt. De barkrukken zijn er in verschillende stijlen, van strak tot landelijk passend bij elk interieur.

86 Resultaten
Aanbevolen

86 Resultaten

Barkrukken

Je kent vast en zeker de uitdrukking ‘op je praatstoel zitten’ wel. Nou, die stoelen hebben wij ook voor je in ons assortiment, alleen noemen wij ze barkrukken. Want waar zit je nu lekkerder te babbelen dan op zo’n hoge kruk die je het gevoel geeft alsof je de gezelligheid van het café in huis hebt gehaald? Als je op een barkruk zit met een drankje en wat te snacken bij de hand, voel je jezelf helemaal in je element en dan komt het met dat praten wel goed. Bekijk de verschillende barkrukken die wij voor je hebben en je ziet al snel welke precies past bij jouw wensen en eisen.

Hoog zitten biedt overzicht

Natuurlijk hebben we ook lage krukken in onze collectie, maar dat zijn niet echt barkrukken. De overeenkomst tussen de hoge en de lage varianten is dat ze allebei heel makkelijk erbij te zetten zijn als je visite krijgt of een feestje houdt. Ze nemen niet veel ruimte in, maar bieden wel mooi een extra zitplaats. En iedereen die op zo’n hoge barkruk zit, krijgt een goed overzicht van de hele kamer. Je hebt vast wel ooms of vrienden die altijd grappen zitten te vertellen. Die kunnen voortaan lekker op hun barkrukken gaan zitten. De meeste varianten uit ons assortiment zijn heel comfortabel, dus het kan zijn dat je ze zelf moet vragen of ze naar huis willen gaan omdat het al zo laat is…

Maak je keuze uit onze barkrukken

Met merken als NOUS Living en bijvoorbeeld Tenzo en Dutchbone weet je dat je heel wat te kiezen hebt op het gebied van barkrukken. Wij wensen je veel gezelligheid toe!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.