Gouden wandlampen

17 resultaten
aanbevolen

17 resultaten

Creëer sfeer met een wandlamp in goud

Heb je een donkere hoek in de kamer of wil je graag wat extra sfeer creëren? Dan is de wandlamp in goud gemaakt voor jou! Gouden accenten zijn weer helemaal terug van weggeweest en worden door steeds meer huishoudens omarmd. Zo zie je regelmatig de wandlamp met een gouden binnenkant en de wandlamp in goud in rond terug in interieurs. Niet zo vreemd ook. Wandlampen met een goud kleur stralen een warmte en vorstelijkheid uit die niet te evenaren zijn door lampen met een andere kleur. Ben jij op zoek naar een wandlamp voor de slaapkamer in goud of een mooie gouden wandlamp voor de woonkamer? Bekijk dan snel ons assortiment!

Wat voor gouden wandlamp vind je mooi?

Doordat de vraag naar gouden lampen gegroeid is, is ook het aanbod vrij groot. Hierdoor heb je volop keus wanneer je op zoek bent naar een gouden wandlamp. Je kunt goud op een subtiele manier in je interieur introduceren door een wandlamp met een gouden binnenkant op te hangen. De buitenkant kan zwart, wit of een andere kleur zijn. Vooral op het moment dat de lamp aan is, zal de gouden binnenkant zich van zijn beste kant laten zien. Natuurlijk kun je ook voor een wandlamp van glas met goud accent gaan of een geheel gouden lamp. Een wandlamp van glas met goud heeft als voordeel dat het de kamer meer kan verlichten, omdat het licht niet geblokkeerd wordt door een lampenkap. Kies voor een vierkante wandlamp of een wandlamp van goud die rond is. Er zijn oneindig veel opties om uit te kiezen.

Met of zonder snoer

Een wandlamp in goud met stekker heeft als voordeel dat deze heel gemakkelijk te bedienen is door middel van de schakelaar op het snoertje. Je hebt dus geen externe schakelaar nodig. Aan de andere kant blijf je wel altijd het snoertje zien en daar heb je logischerwijs geen last van met een snoerloze lamp. Toch kan een snoertje met een mooie kleur of een vrolijk patroontje ook als een aanwinst gezien worden in een speels interieur. Ook in de industriële huishoudens worden lampen met snoertjes vaak geprefereerd.

Kies je favoriete merk

In ons assortiment heb je de keuze uit je favoriete merken wanneer je op zoek bent naar een wandlamp. Ga voor een prachtige Bloomingville wandlamp of een wandlamp van Lucide of Housedoctor.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.