POP top teaser image

Zwarte vloerlampen

50 resultaten
aanbevolen

50 resultaten

Maak je zithoek af met een staande vloerlamp in zwart

Een vloerlamp in zwart brengt stijl, sfeer en licht in huis. Het nut van een goede vloerlamp wordt nog weleens onderschat, maar zodra je die prachtige vloerlamp van zwart metaal of de vloerlamp van zwart staal in huis hebt, wil je niets anders meer! Kun jij nog wel wat extra licht gebruiken in huis? Bekijk dan de zwarte vloerlampen in ons assortiment!

Een zwarte lamp is altijd een goed idee

Een zwarte vloerlamp is tijdloos. De meeste kleuren raken in en uit de mode, maar met zwart zit je altijd goed! Bovendien brengt zwart iets rustieks en charmants met zich mee, waardoor sfeer gemakkelijk gecreëerd wordt. Of je nu voor een vloerlamp 3 poot in zwart gaat of een moderne industriële vloerlamp in zwart, het voegt altijd iets toe aan je interieur.

Staande vloerlamp in zwart kopen – waar let je op

Er zijn een aantal zaken die je wilt overwegen alvorens je overgaat tot de aankoop van een vloerlamp in zwart. Ga ten eerste na of je een zwarte vloerlamp met dimmer wilt. Wanneer een vloerlamp dimbaar is, kun je het gebruiken als belangrijke bijverlichting of als sfeerverlichting. Als je het als leeslamp gebruikt, is het bovendien fijn dat je de lichtsterkte kunt aanpassen, zodat het licht niet te fel of te zwak is. Een zwarte vloerlamp met dimmer heeft dus veel voordelen. Overweeg vervolgens de vorm van de lampenstandaard. Een vloerlamp 3 poot in zwart staat in de regel steviger dan een vloerlamp met een enkele voet, maar het neemt wel weer meer ruimte in. Let ten derde op de lengte van het snoer. Je hebt wellicht al bepaald waar je de vloerlamp neer wilt zetten en het is natuurlijk onhandig als het snoer het stopcontact niet kan bereiken. Je zit waarschijnlijk niet te wachten op een verlengsnoer in je kamer.

Welke vloerlamp kies jij?

Ga je voor de industriële vloerlamp, zoals een vloerlamp van zwart metaal of een vloerlamp van zwart staal, of is een zwarte vloerlamp van bamboe of hout een betere match voor jouw interieur? Soms kan het helpen om een lamp op merk te zoeken. In ons assortiment vind je onder andere zwarte vloerlampen van Zuiver, Lucide en Dutchbone. Welk merk je kiest, bepaalt voor een groot deel de stijl, maar ook de kwaliteit en de prijs van de lamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.