Boxkleden

Op zoek naar een leuk boxkleed? Hier vind je alle leuke boxkleden met een sterrenprint of een blokjesprint. Kijk wel of het boxkleed goed aansluit op de maten van de box, hier kan verschil in zitten. Je vindt bij wehkamp diverse boxkleden van verschillende merken zoals Jollein en Snoozebaby met een uniek design.

114 Resultaten
Nieuwste collectie

114 Resultaten

Boxkleden

Heb je de box voor je baby eenmaal gevonden, dan is het tijd om te gaan zoeken naar een geschikt kleed dat je daarin kunt gebruiken. Er zijn verschillende eisen die je daaraan kunt stellen. Ten eerste wil je natuurlijk dat het boxkleed lang meegaat, maar het moet ook comfortabel zijn voor je kindje. Er wordt immers heel wat tijd op doorgebracht door die kleine spruit. Wij hebben diverse boxkleden voor je om uit te kiezen. Qua design en materiaal zit er nogal wat verschil in, dus kijk op je gemak welke het beste past bij jouw wensen. Je weet dat je sowieso kunt vertrouwen op onze goede prijs-/kwaliteitsverhouding en prima service!

Comfortabele en duurzame boxkleden

Fabrikanten van boxkleden denken uiteraard met je mee. Zij begrijpen dat je in sommige gevallen een stevig exemplaar wilt en in andere gevallen een zachte variant. Kabel uni van Baby’s Only is een goed voorbeeld daarvan. Dit boxkleed kun je aan twee kanten gebruiken. De ene kant is gebreid (katoen en acryl), de andere kant is van een heerlijk zachte teddystof. Dan zijn er ook nog boxkleden die tegelijkertijd dienst kunnen doen als kruipdeken of speeldeken. Zowel op de grond als in de box kan je baby er dan op spelen. Jollein heeft daar diverse exemplaren van op de markt gebracht, in vierkante, rechthoekige en ronde vormen. Sommige zijn gemaakt van 50% katoen en 50% acryl, terwijl andere van 100% katoenen velours zijn met een vulling van polyester.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.