Paw Patrol speelgoedauto's

11 Resultaten
Aanbevolen

11 Resultaten

Lekker racen met een PAW Patrol race auto

Is jouw kind ook groot fan van de avonturen van de acht heldhaftige puppy's Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye en Zuma? PAW Patrol is een avontuurlijke actieserie over een reddingsteam, aangestuurd door de jonge Ryder. Het is nooit saai in de buurt van dit stoere reddingsteam. Wil je kind graag de avonturen zelf naspelen, dan koop je snel een van de mooie PAW Patrol speelgoedvoertuigen. We hebben bij wehkamp een ruim aanbod van voertuigen van PAW Patrol. Bekijk snel wat we voor je hebben klaargezet en plaats je bestelling.

Verschillende modellen van de PAW Patrol speelgoed auto

Naast bestuurbare auto's van PAW Patrol koop je bij wehkamp ook andere spannende speelgoedauto's van dit stoere reddingsteam. Bij veel van de speelgoedauto's krijg je ook een van de speelfiguren van PAW Patrol. Voor welke puppy held kies jij? Denk bijvoorbeeld aan de grote Chase auto of PAW Patrol kleine auto's met een van de andere helden. Kies je voor de PAW Patrol Die-Cast PAW Patroller? Dit teamvoertuig tover je binnen een handomdraai om tot een echt circuit. Kijk ook zeker bij de andere spannende racebanen van PAW Patrol waar je puppy helden met hoge snelheid op racen.

Een PAW Patrol auto bestellen bij wehkamp

Of je nu een PAW Patrol grote auto zoekt of liever PAW Patrol kleine auto's verzamelt, bij wehkamp slaag je zonder moeite. Door de zoekfilters slim te gebruiken, kun je de zoekduur aanzienlijk verkorten. Selecteer hier de kenmerken waar je PAW Patrol auto aan moet voldoen en er verschijnt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan wordt deze morgen al bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.