babyspeelgoed

Speelgoed voor 1 jaar

Is jouw kleintje bijna jarig? Of heb je een nichtje, neefje en/of buurkindje waarvoor je een leuk cadeau zoekt? Wij helpen je graag tijdens jouw zoektocht! In deze shop vind je heel veel speelgoed voo ...

1062 resultatensorteren op
aanbevolen

Speelgoed voor 1 jaar

Wat zoek je uit als je een speeltje voor een baby zoekt? Speelgoed voor de allerkleinsten moet vooral bij hun leeftijd passen. Een baby vindt alles interessant, maar uit oogpunt van veiligheid is lang niet alles geschikt voor deze kleintjes. Elk onderdeel verdwijnt immers vroeger of later in hun mond. In ons assortiment babyspeelgoed vind je daarom geen enkel speeltje met loszittende delen of giftige kleurstoffen. Ook in de collectie speelgoed 1 jaar vind je enkel veilig speelgoed!

Niet alleen knuffels

Bij het speelgoed voor 1 jaar vind je natuurlijk veel knuffels. Zoiets heeft de kleine nodig om vast te houden en tegen zich aan te drukken en misschien wel als peuter overal mee naar toe te slepen. Zo'n stijlvolle knuffelinktvis is bovendien een aanwinst voor de inrichting van de kinderkamer. Kinderen die nog niet kunnen zitten, doe je een groot plezier met een activiteitenspiraal die je boven de wieg of het bedje hangt. Ze volgen alles met de ogen, en steeds als ze proberen iets te pakken, ontwikkelen ze hun motorische vaardigheden.

Ontdekking en ontwikkeling

Al tijdens het eerste levensjaar proberen veel kleintjes te gaan staan en te gaan lopen. Met een houten loopwagen houden ze zichzelf in evenwicht terwijl ze hun eerste stapjes zetten. Wat zijn ze dan trots! Kijk ook eens bij het andere houten speelgoed voor duurzaam speelgoed zoals houten puzzels en blokken waarmee ze zich spelenderwijs creatief en motorisch verder ontwikkelen. Met ons speciaal geselecteerde speelgoed voor 1 jaar maken wij de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk!

Speelgoed voor 1 jaar bestellen bij wehkamp

Speelgoed voor een jarige koop je bij wehkamp. Ook voor een kraamvisite vind je vast en zeker wel iets leuks voor de baby.