Nijntje speelgoed

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Opgroeien met Nijntje

Nijntje Pluis is toch wel het bekendste karaktertje van Dick Bruna. In de jaren 50 kwam het eerste boek uit en sindsdien zijn er vele boeken en zelfs films en musicals verschenen. Dit konijntje is niet weg te denken uit de Nederlandse cultuur en is geliefd door vele generaties. Is jouw kindje ook weg van Nijntje, lief klein konijntje? Dan shop je hier voor hem of haar het leukste speelgoed, de vrolijkst gekleurde puzzels en de zachtste knuffels.

Nijntje speelgoed voor de allerkleinsten

Op deze pagina vind je speelgoed voor de allerkleinsten. Ga voor een Nijntje foam puzzel voor kinderen van 2 jaar of ouder of ga voor de iets grotere puzzels die geschikt zijn voor kinderen vanaf 3 jaar. Leg samen de puzzel en kom erachter wat Nijntje aan het doen is. Naast puzzels zijn er ook leuke spelletjes te koop. Verzamel kaarten met memory, doe de stoelendans, vermaak je met het bonte ballonnenspel of ga samen met Nijntje verstoppertje spelen. Naast Nijntje spelletjes zijn er vele andere cadeautjes waar je je zoontje of dochtertje blij mee kunt maken. Koop bijvoorbeeld Nijntje speelfiguren, een bolderkar, een kruiwagen, een poppenwagen of een Nijntje theeservies. Maak opgroeien nog leuker met het educatieve speelgoed dat verkrijgbaar is. Zo kan je kindje samen met Nijntje leren klokkijken of plaatjes benoemen met een aanwijsboek.

Vind snel het beste cadeautje

Bij wehkamp vind je binnen de kortste keren een leuk cadeautje. Aan de linkerkant van de pagina vind je een filtermenu waarin je kunt aangeven waar je naar op zoek bent. Selecteer op leeftijd, artikelgroep en de prijs. Binnen een paar muisklikken heb je het perfecte spelletje of de schattigste Nijntje speelgoed knuffel gevonden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.