Playmobil speelsets

Playmobil is te gek speelgoed om urenlang mee te spelen. Zowel jongens als meisjes spelen graag met de poppetjes en speelsets. Dankzij Playmobil City Life creëren ze hun eigen stadsleven. Of wordt het toch een dagje op de boerderij met Playmobil Country? Er zijn veel fantasievolle sets, zoals de Playmobil City Action, 1-2-3 en Novelmore.

7 resultaten
aanbevolen

7 resultaten

Playmobil

Je kind vindt het leuk om zelf een miniatuurstad te bouwen. Hij of zij speelt graag eigen verhaaltjes met piraten of prinsessen. Ook is het wel fijn om mobiel speelgoed te hebben, dat je makkelijk mee neemt op vakantie en uit logeren. Met Playmobil kan dit allemaal.

Speelgoed voor iedereen

Het leuke aan Playmobil is dat het geschikt is voor jongens en meisjes. De poppetjes, huizen, voertuigen, gebruiksvoorwerpen en dieren spreken eenieder tot de verbeelding en zijn in veel verschillende sets verkrijgbaar. Een grote speelset met een voertuig of huis wordt vaak met een of meerdere figuren geleverd. Verder zijn er kleine doosjes met een poppetje en diverse attributen. Handig om zo een piratencrew of politiekorps bij elkaar te sparen. De zeer kleurrijke speelsets spreken tot de verbeelding en zorgen voor uren speelplezier.

Diverse werelden

Het leuke aan Playmobil is dat er verschillende werelden zijn die toch ook bij elkaar passen. Zo sluiten Playmobil City Action en City Life perfect bij elkaar aan. Is je kind avontuurlijk aangelegd? Dan kies je voor de Playmobil Dragons of Novelmore. En wil je lekker met alles door elkaar spelen, dan kan dat natuurlijk ook. Het is immers de fantasiewereld van je kind.

Binnenkort lekker spelen

Of het nu om Playmobil Dragons, Dollhouse of City Life gaat, als je vandaag je bestelling plaatst, dan kan er de volgende werkdag al lekker gespeeld worden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.