Playmobil City Life speelfiguren

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Eindeloos veel speelplezier met Playmobil City Life

Playmobil speelgoed zorgt al decennia voor eindeloos veel speelplezier. Het merk speelt met verschillende speelsets handig in op de actuele thema's van nu. Dat maakt spelen met het speelgoed niet alleen leuk, maar ook leerzaam en goed voor de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen. Voor een ruim aanbod van kinderspeelgoed van dit merk, met onder andere City Life, ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Bekijk direct ons aanbod en plaats je bestelling.

Playmobil City voor het bouwen van je eigen stad

Met speelgoed uit de City Life collectie speel je het leven in de stad na, bijvoorbeeld met een Playmobil modern woonhuis. In dit woonhuis starten jij en je gezin met een goed ontbijt een drukke dag. De kinderen worden met de schoolbus naar de ingerichte school gebracht. De allerjongsten gaan natuurlijk naar het kinderdagverblijf in de stad. Moeder gaat direct naar haar eigen mode-ontwerpstudio om weer te werken aan de mooiste mode om te verkopen in haar modewinkel. Vader gaat naar school om les te geven in het onderwijslokaal. En is er zomaar weer een einde gekomen aan een dag in je eigen City Life stad. Dit thema is heel goed te combineren met sets van andere thema's.

Playmobil City Life kopen bij wehkamp

Heb je op het laatste moment nog een leuk cadeau nodig? Dan bestel je je Playmobil City online bij wehkamp. Met de handige zoekfilters kun je de zoekduur aanzienlijk verkorten. Selecteer de kenmerken waar het speelgoed aan moet voldoen, zoals de leeftijdscategorie, merklijn en budget. Na het maken van een selectie verschijnt er direct een bijpassend aanbod op je scherm. Plaats vandaag je bestelling en je hebt deze de volgende dag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.