Playmobil City Life speelsets

Playmobil City Life komt uit Duitsland en draait helemaal om het leven in de stad. Dit vrolijke speelgoed van Playmobil richt zich op vrijetijdsbestedingsmogelijkheden voor de inwoners van Playmobil stad. Kinderdromen worden met dit speelgoed werkelijkheid. Bekijk daarom de collectie Playmobil City Life speelgoed op onze site.

4 resultaten
nieuwste collectie

4 resultaten

Playmobil City Life

Je opgroeiende zoon of dochter ontdekt spelenderwijs de wereld. Playmobil City Life sluit perfect aan op de belevingswereld van kids. Zo laat dit speelgoed kinderen kennismaken met het leven in de stad en met wat je zoal onderneemt in je vrije tijd. Deze categorie biedt talloze mogelijkheden en dus is het leuk om de gehele serie bij elkaar te sparen. Het is altijd leuk om een speelset cadeau te geven bij een kinderfeestje, maar je kan het speelgoed natuurlijk ook zomaar als verrassing overhandigen.

Playmobil City Life bij wehkamp

De collectie Playmobil City Life speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wat je ook bedenkt qua vrijetijdsbesteding in de stad, je treft het aan in deze categorie van Playmobil. Zelfs dieren worden erbij betrokken. Het speelgoed is veilig in gebruik en met een breed assortiment aan speelsets is er volop keuzemogelijkheid op onze site.

Playmobil voor echte avonturiers

Naast het veelzijdige Playmobil City Life is er nog veel meer Playmobil speelgoed. Als je zoon of dochter gek is op avontuur, dan is Playmobil Wild Life zeker een aanrader om in huis te halen. Laat kids kennismaken met allerlei wilde dieren, schepen en diverse andere Playmobil-accessoires.

Geniet met jouw zoon of dochter van je favoriete Playmobil City Life speelgoed. Via onze handige filter vind je eenvoudig wat je zoekt. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.