speelfiguren

Playmobil Dollhouse speelsets

Bij Playmobil Dollhouse draait alles om het leven binnenshuis. Deze collectie van het Duitse bedrijf Playmobil biedt volop speelplezier voor jonge kids. Het speelgoed stelt hen in staat om bijvoorbeel ...

5 resultatensorteren op
aanbevolen

Playmobil Dollhouse

Met Playmobil Dollhouse bezorg jij je kinderen creatief speelplezier. De huizen en poppetjes zijn onmisbaar op bijvoorbeeld een meisjeskamer, maar ook jongens kunnen er prima mee uit de voeten. Je geeft het speelgoed bijvoorbeeld cadeau wanneer je kleine prins of prinses geslaagd is voor een zwemdiploma. Door het speelgoed op te bergen in een mooie opbergdoos kan je het eenvoudig meenemen op vakantie of naar opa en oma.

Playmobil Dollhouse bij wehkamp

Met een veelzijdige collectie Playmobil Dollhouse speelgoed heeft wehkamp je kids genoeg te bieden. De poppenhuizen en andere speelgoedartikelen zijn er voor kinderen van 4 jaar en ouder. De huizen zijn zo in te richten als ze zelf willen. Juist dit maakt dat Playmobil Dollhouse bij elk kind in de smaak valt. De functionele speelsets hebben tevens eens een educatief karakter en prikkelen de fantasie van ieder kind. Met een breed assortiment aan speelgoedhuizen worden diverse kinderdromen werkelijkheid.

Nog meer Playmobil speelsets

Naast dit kleurrijke speelgoed heeft wehkamp nog meer Playmobil speelsets in het assortiment. Zo zijn de speeldozen van Playmobil 1-2-3 bij uitstek geschikt voor de allerkleinsten. Vanaf 1 jaar kan jouw kleine zoon of dochter zich naar hartenlust vermaken met de veilige poppetjes en andere speelaccessoires.

Koop je favoriete Playmobil Dollhouse eenvoudig online. Met onze handige navigatiemogelijkheden vind je snel wat je zoekt. Bestel voor 23:59 uur en ontvang je aankoop de volgende werkdag in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.