Speelsets

Televisie heeft een enorme aantrekkingskracht op kinderen. Knuffels en figuren die bekend zijn van televisie zijn daarom per definitie razend populair. Van Woezel & Pip tot Transformers en van My Little Pony tot Spiderman: hier vind je alle speelsets die bekend zijn van televisie. Vandaag op de beeldbuis, supersnel bij je thuis!

95 Resultaten
Aanbevolen

95 Resultaten

Speelsets

Is je kind ook zo gek op (teken)films en series? Je zoon of dochter zit aan de buis gekluisterd om de verhalen van Playmobil Super 4, Spider-Man of My Little Pony te volgen. Met in hun handen natuurlijk hun favoriete helden of schatten die in de serie de hoofdrol spelen. Want met de leukste speelsets spelen je kinderen nadat de aflevering is afgelopen de verhalen vol plezier na. Of ze bedenken hun eigen avonturen.

Voor klein & groot

Speelsets zijn er voor kleine dreumesen en voor jonge tieners. Want voor iedere leeftijdsgroep zijn er stoere of leuke series en films om naar te kijken, waar vervolgens speelsets van worden uitgebracht. Er zijn actiefiguren uit Marvel, DC Comics en Disney superheldenfilms, maar ook sprookjespoppen, Minions merchandise en nog veel meer. Voor de allerkleinsten zijn er toffe speelsets van Fisher Price en speelgoed van Bumba, Kabouter Plop en Paw Patrol.

Speelgoed voor binnen & buiten

Tussen de vele speelsets vind je ook speelgoed voor buiten. Kegelen met de Minions bijvoorbeeld of een ballenbak van Nijntje. Natuurlijk kan dit ook binnen gebruikt worden. Verder zijn er veel speelsets met attributen, huisjes of voertuigen van My Little Pony, PinyPon en Little People. Deze zijn gemakkelijk op een tafeltje of de grond te gebruiken voor urenlang speelplezier.

Combineren met andere sets

Is je kindje helemaal weg van My Little Pony? Of speelt het liever in de wereld van V-Tech? Waar de voorkeur ook naar uitgaat, de vele speelsets zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Zo groeit het koninkrijk van Playmobil gemakkelijk uit en is ook het land van de pony’s al snel een gezellige bedoening. Ook de andere speelsets zijn binnen hun eigen lijn gemakkelijk met elkaar te combineren voor extra speelplezier.

Morgen lekker spelen

Of het nu de start is van een verzameling speelsets of een toevoeging, wanneer je vandaag bestelt dan heb je het morgen al in huis. Zo beleven je kinderen snel en met veel plezier verschillende verhalen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën