Playmobil City Action speelsets

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Welkom in de grote stad: Playmobil City Action speelsets

In de grote stad is altijd wel iets te doen. Overal wordt gewerkt en is actie te beleven. In de wereld van City Action wennen kinderen alvast aan alle gebeurtenissen binnen een stad. Zo maken zij kennis met de brandweer, het politiebureau en bouwwerkzaamheden.

Politiebureau met gevangenis

Bij wehkamp shop je verschillende speelsets uit de City Action serie. Met de Playmobil gevangenis weet jij de gevaarlijkste boeven op te sluiten. De boef wordt ondervraagd over zijn misdaad. Vervolgens nemen ze vingerafdrukken en enkele foto's in voor-en zijaanzicht. Ze besluiten hem een week gevangen te houden. Een dag later gaat het alarm af: de boef is ontsnapt. Gelukkig kunnen de politiemannen de boef grijpen. Hij wordt weer meegenomen naar het Playmobil politiebureau.

Brandweer met ladderwagen

Met de Playmobil brandweer met ladderwagen kan de brandweer op grootse hoogtes branden blussen. De speelset bevat vier Playmobil figuren, een brandweerwagen met licht en geluid, een terreinwagen met afneembaar dak, helmen, handschoenen, pylonen, oliepoel en vele andere extra's voor het spelen van spannende brandbestrijdingsmissies. Is jouw zoontje gek op vrachtwagens? Dan is de Playmobil vrachtwagen met wissellaadbak speelset echt iets voor hem. Met deze moderne vrachtwagens kunnen de bouwvakkers het bouwmateriaal vervoeren.

Stimuleert de creativiteit, verbeeldingskracht en fijne motoriek

Playmobil helpt jonge kinderen om hun fijne motoriek verder te ontwikkelen. Het speelgoed is ideaal voor kleuters om aan de hand van een rollenspel kennis te maken met de wereld waarin zij leven. De speelsets stimuleren de creativiteit, verbeeldingskracht en fijne motoriek van jouw kind. Het speelgoed is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar. Naast de Playmobil City Action speelsets verkopen wij nog veel meer Playmobil speelgoed, zoals speelsets uit de Playmobil Dinos en Playmobil Dollhouse merklijn.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.